Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Victor ibarbo hayırlı olsun.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Hoca beli bence de birilerin morali bozulacak . Sadece kuşlar üzülmeyecek yani.

Sıra fenerde bu sene şampiyonluk için. Biz devrim yapalım bence

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Terim gelmez gelmez gelmez. Hele gruplardan falan çıkılırsa hiç gelmez. Riekerink hocam var mis gibi Mehmet Özbekte orada daha ne olsun. Başlarında da eski kurt gelmiş geçmiş en başarılı başkanlarımızdan!!! Alp üstad.
Terim gelecek diyorum hadi bende. Hata geldi bile ama euro turnuvasından dolayı gizleniyor şimdilik.

Tahmin: Mancini geri dönüyor

üzülecek olanlar da Inter taraftarı ve aramızdaki kebap sevdalıları?

Doğru bildim mi renktaş?
Inter taraftarı bayram eder belki. Ben ise üzülürüm tabiki. Terimci olmamla ama sıfır alakasız bir durum. Malciniyi kötü buluyorum sadece okadar. 500 milyon euro bütçe verirsen belki işe yarayacak bir başarı elde bilir. Ha veya rakiplerin kümeye ve saire düşerse de mancini iyi olabilir güçlü bir kadro ile.

Terim gelmez gelmez gelmez. Hele gruplardan falan çıkılırsa hiç gelmez. Riekerink hocam var mis gibi Mehmet Özbekte orada daha ne olsun. Başlarında da eski kurt gelmiş geçmiş en başarılı başkanlarımızdan!!! Alp üstad.
Bu tahmin benimkisi. Fatih hoca gelecek sanki gibi.

Bu yönetim kaldığı sürece kimse birşey beklemesin ne hoca gelir nede adam gibi futbolcu...

2016/2017 Kadromuz

Muslera
Linnes Chedjou Semih Carole
Selcuk Dzemaili
Bruma Sneijder Sinan
Podolski

T.D Riekerink

Özbek kardeşlerle anca bu kadar olur fazlası olmaz...

2016/2017 Kadromuz

Muslera
Linnes Chedjou Semih Carole
Selcuk Dzemaili
Bruma Sneijder Sinan
Podolski

T.D Riekerink

Özbek kardeşlerle anca bu kadar olur fazlası olmaz...

Emre Güral Engin b. Birde zannımca turnuvada parlamazsa denayer geri gelir. E iyi valla ne olsun daha!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

bunlar transfer falan yapmaz gidin yatın zıbarın.

Fotomaç falan yeni hoca için haftaya belli olacak diyor. :) Bu yönetimle sınanıyoruz resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt