Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Euro 2016 var ardından Rio 2016 yaz olimpiyatları mevcut onlar bitsin hele. Diye bir bahane bulabilir.Geçen yaz "sampiyon kadro bozulmaz"
Ocak ayında FFP.Bakalım simdi bahanen ne olacak dursun efendi
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Euro 2016 var ardından Rio 2016 yaz olimpiyatları mevcut onlar bitsin hele. Diye bir bahane bulabilir.
Hoca beli bence de birilerin morali bozulacak . Sadece kuşlar üzülmeyecek yani.
Terim gelecek diyorum hadi bende. Hata geldi bile ama euro turnuvasından dolayı gizleniyor şimdilik.Copa America dan sonra Klinsmann gelecekmiş![]()
Hoca beli bence de birilerin morali bozulacak . Sadece kuşlar üzülmeyecek yani.
Terim gelecek diyorum hadi bende. Hata geldi bile ama euro turnuvasından dolayı gizleniyor şimdilik.
Inter taraftarı bayram eder belki. Ben ise üzülürüm tabiki. Terimci olmamla ama sıfır alakasız bir durum. Malciniyi kötü buluyorum sadece okadar. 500 milyon euro bütçe verirsen belki işe yarayacak bir başarı elde bilir. Ha veya rakiplerin kümeye ve saire düşerse de mancini iyi olabilir güçlü bir kadro ile.Tahmin: Mancini geri dönüyor
üzülecek olanlar da Inter taraftarı ve aramızdaki kebap sevdalıları?
Doğru bildim mi renktaş?
Bu tahmin benimkisi. Fatih hoca gelecek sanki gibi.Terim gelmez gelmez gelmez. Hele gruplardan falan çıkılırsa hiç gelmez. Riekerink hocam var mis gibi Mehmet Özbekte orada daha ne olsun. Başlarında da eski kurt gelmiş geçmiş en başarılı başkanlarımızdan!!! Alp üstad.
2016/2017 Kadromuz
Muslera
Linnes Chedjou Semih Carole
Selcuk Dzemaili
Bruma Sneijder Sinan
Podolski
T.D Riekerink
Özbek kardeşlerle anca bu kadar olur fazlası olmaz...
Emre Güral Engin b. Birde zannımca turnuvada parlamazsa denayer geri gelir. E iyi valla ne olsun daha!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Doğru diyorsun cezalı olmasak kesin final oynardık Avrupa Liginde bu kadroyla...