Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse ana fikir yine ayni. GG avrupada rezil oynuyor. TR'deki gibi hucum yaptirmazlar zaten defansif olarak bes para etmez...

Son yillardaki en iyi bek oyuncusu acik ara Eboue'dir. Sabri bile Avrupada gg'den daha iyi. Real macini hatirlayalim :D

Gökhani savunmak gibi olmasin ama bu sezon Avrupa Liginde 2 defa haftanin oyuncusu secildi grup asamasinda.

bjk forumundan bir yorum :D

Ne dersininz hacilar

"GS Jose Antonio Reyes'i istiyor, taraftari "Bu kim, 2011'de istemiyordum, Reyes'mi kaldi" diyor.

Gerizekalilar. Adam elinizdeki ofans oyuncularini donunda sallar. Su Reyes'e Turkiye yapilan muameleyi hala anlasmis degilim. Bunun yani sira umarim alamazlar. Yaratici, kanat oyuncusu eksigini kapatir."

Valla o zaman simdiden kargalar "winter is coming" moduna girsin...

Orta sahalari hala yumusak , defans hatlarinin tumu degismesi lazim.

Yaw sen sakin adamdın , bugün ne oldu sana . Kim tavuğuna kış dedi de böyle sinirlisin Amerikalı kardeşim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayali demiyelimde enayide olmayalim. Ardayi cok ucuza sattik.
Türkiye de Türk olan kime vermişlerde daha ne olacağı belli olmayan, FM cilerin oyun oynayıp yeah meah naraları atıyor iken Sinan i satıp sevinmesinden dolayi 20 nedir nasıl bir hayal gücüdür biri anlatsın.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bjk forumundan bir yorum :D

Ne dersininz hacilar

"GS Jose Antonio Reyes'i istiyor, taraftari "Bu kim, 2011'de istemiyordum, Reyes'mi kaldi" diyor.

Gerizekalilar. Adam elinizdeki ofans oyuncularini donunda sallar. Su Reyes'e Turkiye yapilan muameleyi hala anlasmis degilim. Bunun yani sira umarim alamazlar. Yaratici, kanat oyuncusu eksigini kapatir."
olcay çok mu yaratıcı lan hırbo bjkli

Sivok demin az kalsin gol atiyordu.

Tribünlerde de Milan Baros reis vardi.

:D

Bugun tum haftanin stresini cikariyorum abi

Birde havalar acayip karanlik. Negatif olarak etkiliyor sanirim :D

Sempatik insansın , kimseye yanlışını görmedim okuduğum süre içinde . Saygılı ve zevzek olmaman en güzeli , çizgini bozma kardeşim . Adamsın :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Türkiye de Türk olan kime vermişlerde daha ne olacağı belli olmayan, FM cilerin oyun oynayıp yeah meah naraları atıyor iken Sinan i satıp sevinmesinden dolayi 20 nedir nasıl bir hayal gücüdür biri anlatsın.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20m fiyat cekersin pazarlikla falan 15m'a kadar inersin mesela. Illa 20m satilmaz belki ama citayi yuksek koyarsin. Onlarda olsa hemen su hali ile 15m fiyat cekerler. Bizde enayi olmayalim diyorum be abi :D

reyes gelebilir
belli ki cilekci zihniyet bitmemis bari klas adam olsun

yeni haber getirdim

Son düzenleme:
Song'la yapılan görüşmeler müspet bir ivme kazanmış gibi görünüyor. Hayırlı uğurlu olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt