Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan Dursun Özbek ise sadece önümüzdeki haftanın önemine dikkat çekti. Başkan, “Oldukça hareketli bir hafta yaşayacağız.
2 önemli konuyu çözüme kavuşturacağız” dedi. Fanatik haberi başladı bizimkı önümüzdekı hafta haberlerıne hadı bakalım

Bana sanki oyle geldi Terimdash. Ben baskan olayim ama sen baskanlik yap :D
Alp başkan kaliteli bir terimciyi andırıyor hocamı vizyonuyla ikna eder umarım volkandash

Hocamın muhtemel transfer listesi

Song
X bi stoper
M.topal
G.gönül
Emre mor
Dzeko
Arda (kiralık)

90 dakikalık maçlarını izlemesem şu videoyla marcelo falan sanarım heralde. Full olumlu hareketlerini koymuşlar. Yaptığı basit hatalar ofsayt bozma pozisyonlarınıds koysalardı keşke. Kısacası avrupads söz sahibi olmak isteyen bir takımın sol beki carole olmamalı.

Iyi bir duzende buna karar vermek daha mantikli olur gibi. 6. oldugumuz , tarihimizde gol yeme rekoru kirdigimiz bir sezon = sifir organizasyon...

Ben iyi bir takimda o hatalarini minimuma dusurecegini dusunuyorum. Ayrica sezon basi Real ile yaptigimiz macta oldukca basariliydi. Tek mac falan ama sanki yillarca o seviyede oynuyormus gibi oynamisti.

Başkan Dursun Özbek ise sadece önümüzdeki haftanın önemine dikkat çekti. Başkan, “Oldukça hareketli bir hafta yaşayacağız.
2 önemli konuyu çözüme kavuşturacağız” dedi. Fanatik haberi başladı bizimkı önümüzdekı hafta haberlerıne hadı bakalım

Galatasaray’ın patronu, otel inşaatı ve sponsorluk görüşmeleriyle ilgili müjdeli haber geleceğini ima etti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alp başkan kaliteli bir terimciyi andırıyor hocamı vizyonuyla ikna eder umarım volkandash

Hocamın muhtemel transfer listesi

Song
X bi stoper
M.topal
G.gönül
Emre mor
Dzeko
Arda (kiralık)

Ozandash yalniz su listede ancak Song ve Stoper aliriz gibi su halimiz ile. Yeter ki vizyonu yuksek tutsunlar :D

River plate li funes mori aradığımız adam olabilir..

Çolak yerine başsan alan zihniyetten tiksiniyorum renkto

Emrah Başsan neysede Olcan ve göbeği gitse rahatlayacam. Sabri'den daha fazla uyuz oluyorum bu Olcan'a

Bu arada lorente pahali gelebilir Dursun'a. Bari Fransa 2. liginde Mousset'i alalim. Mousset Eren forvetimiz olsun. aslinda Sinan'da forvet. Doğru dürüst kanat lazim bize. Mvilla dedim gelmeyebilir. Cemali devam edebilir. Dursun'a kolaylik sağliyorum. Şu Selçuk'u bir yere ittirmeliyiz Burak gibi.

Emrah Başsan neysede Olcan ve göbeği gitse rahatlayacam. Sabri'den daha fazla uyuz oluyorum bu Olcan'a

Bu arada lorente pahali gelebilir Dursun'a. Bari Fransa 2. liginde Mousset'i alalim. Mousset Eren forvetimiz olsun. aslinda Sinan'da forvet. Doğru dürüst kanat lazim bize. Mvilla dedim gelmeyebilir. Cemali devam edebilir. Dursun'a kolaylik sağliyorum. Şu Selçuk'u bir yere ittirmeliyiz Burak gibi.
Selçuk frikik mrikik atar euro da umarım yoksa 2019 a kadar kapı gibi kontratı var

Olcan hakkında haber bile yok bende buna tutuluyorum

Eren klas adam çok takip ettim bu yıl pas oyununa giriyor top saklıyor tekniği o boy için çok iyi sürekli oynun içinde sinanla hücumda harika ikili olurlar

Alp Yalman futbolcu repertuarı geniş bir dedemiz mi ? Dursuna Arsenal manu chelsea city den toplam 20 futbolcu say desem ilk 11 bile kuramaz gibi geliyor bana . .

Muslera
xxxx..chedjou..xxxx..telles
xxxx..selçuk
sinan..sneijder..poldi
xxxx

cenk
linnes..semih/koray..hakan..carole
xxxx..dzemaili
bruma..bilal..yasin
xxxx/umut

✔ Selçuğun yedek kalmayacağını veya gönderilmeyeceğini bildiğimiz için ilk 11lere yazılacak ilk adam ne yazıkki.

✔ Semih ve Umuta da güle güle denmesi lazım ama forvete 3 transfer birden yapmayacaklarını bildiğim için 3.forvet olarak umuta razı kalacağız

Son düzenleme:
Kendisi pasivize edildiği için istifaya hazırlanan Fatih İşbecer'in yanına Selim Arda Üçer'i de alarak istifayı düşündüğü bildirildi. Fakat İşbecer'in, daha önceki dönemde İnan Kıraç'tan istifa etmek için işaret bekleyen liseli üyeleri Ural Aküzüm ve Alper Narman'ı da istifa konusunda ikna etmeye çalıştığı gelen bilgiler arasında.

ohohoh inş gerçektir

Beşiktaş'ın da gündemine gelen Henri Bedimo, Lyon'dan ayrıldığını açıkladı.

CkNWh8WWYAAskYI.jpg
hayirsiz olsun kopeklere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt