Talat Uldız
Aslan Üye
- 15 Haziran 2011
- 8.287
- 5
- 1.023
Jason denayer boşuna yazıyorsunuz o adam bir daha gelmez bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-------------Muslera----------------
Linnes---Denayer-Skertel-----Carole
Emre çolak--Song--Mvilla--Bruma
-------derdiyok---podolsky---------
Bunu beğendin mi.
Jason denayer boşuna yazıyorsunuz o adam bir daha gelmez bize
Keşke öyle olsada sanmıyorum o ne idüğü belirsiz kardeşiyle her işe burun sokup alp başkanıda kaçırıcaklardır..
Adana kebap seviyorsa belki gelir seneye de.kebabi sevdiyse gelir renktaş

Alp başkan kaliteli bir terimciyi andırıyor hocamı vizyonuyla ikna eder umarım volkandashBana sanki oyle geldi Terimdash. Ben baskan olayim ama sen baskanlik yap![]()
Böyle oldu.
90 dakikalık maçlarını izlemesem şu videoyla marcelo falan sanarım heralde. Full olumlu hareketlerini koymuşlar. Yaptığı basit hatalar ofsayt bozma pozisyonlarınıds koysalardı keşke. Kısacası avrupads söz sahibi olmak isteyen bir takımın sol beki carole olmamalı.
Başkan Dursun Özbek ise sadece önümüzdeki haftanın önemine dikkat çekti. Başkan, “Oldukça hareketli bir hafta yaşayacağız.
2 önemli konuyu çözüme kavuşturacağız” dedi. Fanatik haberi başladı bizimkı önümüzdekı hafta haberlerıne hadı bakalım
Alp başkan kaliteli bir terimciyi andırıyor hocamı vizyonuyla ikna eder umarım volkandash
Hocamın muhtemel transfer listesi
Song
X bi stoper
M.topal
G.gönül
Emre mor
Dzeko
Arda (kiralık)
Çolak yerine başsan alan zihniyetten tiksiniyorum renktoEren gelebilir uygun şartlarda ama net 11 oyuncusu olmasini istemem. Emre Çolak gitti yav. Sana Emrah Başsan verelim.
Çolak yerine başsan alan zihniyetten tiksiniyorum renkto
Selçuk frikik mrikik atar euro da umarım yoksa 2019 a kadar kapı gibi kontratı varEmrah Başsan neysede Olcan ve göbeği gitse rahatlayacam. Sabri'den daha fazla uyuz oluyorum bu Olcan'a
Bu arada lorente pahali gelebilir Dursun'a. Bari Fransa 2. liginde Mousset'i alalim. Mousset Eren forvetimiz olsun. aslinda Sinan'da forvet. Doğru dürüst kanat lazim bize. Mvilla dedim gelmeyebilir. Cemali devam edebilir. Dursun'a kolaylik sağliyorum. Şu Selçuk'u bir yere ittirmeliyiz Burak gibi.
Alp Yalman futbolcu repertuarı geniş bir dedemiz mi ? Dursuna Arsenal manu chelsea city den toplam 20 futbolcu say desem ilk 11 bile kuramaz gibi geliyor bana . .
hayirsiz olsun kopeklereBeşiktaş'ın da gündemine gelen Henri Bedimo, Lyon'dan ayrıldığını açıkladı.
![]()