Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:red: bu konuşulan isimler alınırsa ben de sana methiyeler düzeceğim mahircim

geçen sene maxi pereira dediler sabriyle sözleşme uzatıldı .
song dediler jem ve bilo alındı .
dani alves dediler carole alındı
persie , pato dediler podolski alındı . ( bu en iyi transferdi )

ki geçen sene CL'ye katılmıştık lider olmuştuk bu sene cezalıyız kasada para yok .
dikkat et kendine :)

geçen sene maxi pereira dediler sabriyle sözleşme uzatıldı .
song dediler jem ve bilo alındı .
dani alves dediler carole alındı
persie , pato dediler podolski alındı . ( bu en iyi transferdi )

ki geçen sene CL'ye katılmıştık lider olmuştuk bu sene cezalıyız kasada para yok .
dikkat et kendine :)
ederim,nema problema.transfer sezonu bittiğinde görüşürüz kardeşim : )

Çöpler gitsin alt yapıdan 4 tane adam koysunlar eğer sezon boyunca ağızımı açarsam namerdim... Yeterki şu gereksiz maaş alanlar gitsin artık;) donk, tarık hamit eray sabri umut,olcan bu kan emiciler gitmediği sürece bir bok olmaz bizden.. Selçuk ve yasin de sırada..

bosuna yildiz transferi beklemeyin gencler, gelse gelse bedavaya necati gelir

Rincon çok isabetli olabilir melo tarzı ısıran bi topçu hatta song ile yanyana bile oynayabilir

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr 3 jun.
Galatasaray taraftarlarına bir tavsiye; transferle ilgili beklentiyi çok çok sınırlı tutun. Kulüpte ekonomik durum gerçekten çok sıkıntılı

Yani benden size tavsiye, oyle yildizlar bekleyip de gelmeyince bosuna hevesiniz kacmasin... hele ki mevut yonetim varken... ekonomik durum cok sıkıntılı, carole tarzinda 2-3 transfer yapip 1-2 de isimli oyuncular getirirler, oyle her mevkiye yildiz oyuncular almazlar. Zaten dogrusu da bu.

Emrah bassan'i 2 hafta icinde aciklayip, yeni td getirip oyle transferlere devam ederler. Yani temmuz'un ortasinda asil transfer gorusmeleri baslar, su an medya herseyi uyduruyp bizi gaza getirmek istiyorlar.

3 nokta transfer yeter. Yetmez de idare ederiz yani lig için.
Stoper libero ve santrfor.

Kanatları da bruma Sinan'a güveneceğiz artık.

CkRcgWqUoAEdD6C.jpg

Nasıl transferler gelir bilmiyorum ama Alp Yalman'ın Dursun'un yapacağından çok daha iyi transferler yapacağını düşünüyorum

O kadar isim geçti olma ihtimali olan tek isim Moussa Dembele.

Para yok kulüpte. Ya tutarsa diyerek yapacağız mecburen transferleri ki iyi çıkarsa 2 seneye 15 Milyon Euro'ya satarız. (Daha fazlasına da satılır da ligin pazarı bu)

:( Genç ve barça dan gelmesinden hariç umut vermiyor bana bu transfer.
Hummels in boşluğunu dolduramaz bir kere zaten

Hummels'in boslugu zaten hemen dolmaz bu belliydi cünkü o kalitede adam istiyorsan bayagi para harcaman gerekirdi.

Dortmund daha cok Hummels rolüne gelisecebilecek birisini ariyordu herhalde, yani gelisime acik olan genc bir isim. Subotic de zaten berbat ötesi son senelerde acayip sakatlik sorunlari var.

O transfer olmaz evine geri döner ancak:)
Yok şaka bir yana futbolcu transferini sadece yazdık. Hoca gelecek tabiki.
Terim hocamı olur başkası mı olur bekleyelim. Riekerink de kalır bakarsın

İşimiz çok zor, Riek hocanın kalmasını isterdim ama yetersiz olacaktır. Kısa vaade de bizi taşıyacak bir hoca bulmamız gerek. Ve bence bilindik isimden orta seviyeli hoca almamız daha iyi olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt