Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2001 şampiyonluğuyla falan alakası yok.

Ayrıca o dönem FB'nin teknik direktörü olan kişi daha yeni bu kulübün başındaydı.

fransa 2. ligine iyi scoutlar yollamak lazım.ribery-mahrez gibi adamlar buralardan geldi.2 sene önce 500 bin euroya fransa 2. liginden gelen mahrez'i leicester satsa 50 milyondan aşağı gitmez.

500 değil 250 bine almış şuan değeri 25 milyon euro

Ismail Koybasi ile Beşiktaş arasında yapılan transfer görüşmelerinden sonuç çıkmazken sürpriz bir şekilde Galatasaray'ın devreye girdiği bildirildi. Carole'u göndermeye hazırlanan G.Saray'ın, İsmail Köybaşı için de Batur Altıparmak'la temas kurduğu öğrenildi.

Haydaa Carole yollayıp ismail almak ne ya

Beşiktaşlılar bile İsmail Köybaşıyı beğenmiyorlar

sezonun en iyi transferlerinden birisini, vasat bir sol bekle değiştirmek gerizekalılıktır

carole neden gidiyor orasını anlayamadım.

selcuk hem ismail'i getirip hemde rakibini yok edecek kadar güclü ise taraftar onu bi güzel s.edip yollar.

O kısmı ben de anlamadım. Ama Carole'ün gönderileceğini zannetmiyorum. Telles gönderilir bence. Carole/Ismail rotasyonu ile başlarız sezona.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ismail Koybasi ile Beşiktaş arasında yapılan transfer görüşmelerinden sonuç çıkmazken sürpriz bir şekilde Galatasaray'ın devreye girdiği bildirildi. Carole'u göndermeye hazırlanan G.Saray'ın, İsmail Köybaşı için de Batur Altıparmak'la temas kurduğu öğrenildi.

Ismail mi? :D Sol tarafin Sabri'si.

Carole'u niye göndermek istiyor bu gerizekalilar? Adam bu sezon göze batan 3-4 futbolcudan biri bizim takimda. Bence gayet de iyi bir futbolcu f/p olarak bakarsak scout ekibinden beklenmeyecek derecede iyi bir transfer.

İsmail'den anca yedek olur hatta o bile olmaz.

Sabri'nin sol bek versiyonu.

Ismail Köybaşı ‏@IsmailKoybasi
Türk futbol nerelere gidiyor artik....

Ersuna nedense kanım ısınmıyor hiç haz etmiyorum bu adamdan

2001 şampiyonluğuyla falan alakası yok.

Ayrıca o dönem FB'nin teknik direktörü olan kişi daha yeni bu kulübün başındaydı.

Arada nüans farkı olabilir ama,o dönem böyle bir şeyler olmuşsa bile Mustafa Denizli'nin nasıl bir alakası olabilir ki?

Hocama bir de FB'li derler ne güzel konuşmuş.

24 Aug 2012
Samet hocama TAM destek. Q7 adam ol

Türk futbol nerelere gidiyor artik....

WkMrX8.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selcuk bulunmaz hint kumasi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt