Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A spor'da Kerem Inan'in soyledikleri: Neustadter ile 90% oranda anlasilmis, alex song transferinde sona yaklasiliyo ve fulham'dan moussa dembele ile gorusuyormusuz

Chelsea hope to beat Paris St-Germain to the £20m signing of Leicester City midfielder N'Golo Kanté. (Source: Mirror) leicester büyük vurgun yapacak vardy , kante sırada mahrez var

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muslera

grosskreutz semih hakan carole

neustadter song

sinan sinejder bruma

podolski

YA LLAH
BISMILLAH
​ALLAHUEKBER

Arkadaslar,Dembele nasil bir tarz forvet?son vuruslari iyi olmayan driblingci degildir insallah,söyle son vuruslari iyi olan tipik bir santrafora hasret kaldik

• Chelsea, Pato nun satin alma opsiyonunu kullanmayacak.

Arkadaslar,Dembele nasil bir tarz forvet?son vuruslari iyi olmayan driblingci degildir insallah,söyle son vuruslari iyi olan tipik bir santrafora hasret kaldik

Bitirici vuruslarinda gayet basarili renktas, hava toplarinda'da fena degil, dribblingleri en iyi ozelliklerinden birisi. Bu sezon 46 macta 17 gol atti, 19 yasinda, fransa u20'de oynuyor, hatirladigim kadariyla devre arasinda juventus ve monaco da kendisiyle ilgilenmisti.

A spor'da Kerem Inan'in soyledikleri: Neustadter ile 90% oranda anlasilmis, alex song transferinde sona yaklasiliyo ve fulham'dan moussa dembele ile gorusuyormusuz

Fulham ile görüşülecek ne varmış anlatsın bakalım. Dembele nin sözleşmesi bitti ztn Fulhamda

Yeni sezonda hocamiz: L. Blanc

Defans transferleri: Zabaleta, Agger, Denayer/Doria (kiralik)

Orta saha transferleri: Song/Yann M'Vila, Kwadwo Asamoah

Ofansif kanat transferi: Nikola Vlasic

Forvet transferleri: Pato, Moussa Dembélé

:cay:

Fulham ile görüşülecek ne varmış anlatsın bakalım. Dembele nin sözleşmesi bitti ztn Fulhamda

Fulham ile goruseceklerini nerden cikartin, fulham'dan moussa dembele ile ilgileniyormusuz yazdim. Tottenham'da oynayan bir baska dembele oldugu icin fulham'dan dembele yazdim yanlis anlasilmasin diye

senersen_caps.jpg

HALLER'i ah bir bulsa bizim yönetim HALLER+DEMBELE tadından yenmez fransa'nın bir sonraki turnuvalarda kesin kadrolarda şans bulacaktırlar

abi iftar yapmadın mı daha:oley:

Bi maruzatım var Skrtel ve Caceresle ilgili. Bu adamlar müzmin sakattan hallice değilmi özellikle Skrtel'i bende cok beğeniyorum ama sakatlık riski varken bu kumar oynanır mı , yüksek yıllıklara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt