Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransız olma olayı Fransız olmamız
125px-Flag_of_France.svg.png
:gs:
:gs:

:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

Song dembele eren neudstaider

Bir iki tane süpriz genç yetenek
Şampiyonluk garanti

fulhamdan christensen ve hyndmani da renklerimize katalim
ekibimizi genchlestirelim

Song Dembele Eren ve Neustädterin yanina 2-3 genc yabanci veya gurbetci alirsak seneye sampiyonluga oynariz

Cidden dembele ve song isimleri duyuluyor Rüyadan uyanın dursun is coming.

Dembele iyi potansiyelli çocukta adama burda Pogba muamelesi yapılmaya başlamanız hoş değil. Hiçbi PL kulübünde şuanda 11 başlamaz Norwich gibi takımlar hariç , liglerin kalite farkları dısında buraya gelmemeyi istememesi saçma olur.

Dembele,Song,Neustadter ve adam akıllı rotasyon sağlayacak 3-5 yedek bulursak lig başlamadan şampiyon oluruz.

Riekerink kendisini çekemeyen herkesin yüzüne tükürecektir kazanacağı kupalarla.

Beyler dünde söyledim bu günde söylüyorum T.d belli olmadan transfer felan ne iş ? o gelecek t.d oynatacak'mı ? Ayıp yazık bize Defolun dursun ve yönetimi.

Cas görüşmesinden önce transfer açıklamazlar Haziran 16 en erken tarih olur

Beyler dünde söyledim bu günde söylüyorum T.d belli olmadan transfer felan ne iş ? o gelecek t.d oynatacak'mı ? Ayıp yazık bize Defolun dursun ve yönetimi.

Ontivero'ları,Burdisso'ları veyahutta FB'de Van Persie'leri, Nani'leri teknik direktörler almadı zaten. Türkiye'de işlerin sen cidden böyle yürüdüğüne inanıyorsan çok geri kalmışsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt