Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selam hoşgeldin seni birine benzettim sankimBu Ligden Yabancı oyuncu alınmaz diyeceksiniz beliki Ama
Edin Visca be abi.
Sen ne anlarsın oyuncudan yahuBadou da bir tek ben bişey göremiyorum herhalde.
Bu Ligden Yabancı oyuncu alınmaz diyeceksiniz beliki Ama
Edin Visca be abi.
Dikine oynuyor alper gibi o hoşuma gidiyor bizde bu tarz oyuncu yok zaten amc bu adam millet mc dmc filan sanıyor bence dmc ye alfred ndiayeyi almalıyız yanına badu da sağlam olurBadou da bir tek ben bişey göremiyorum herhalde.
Dikine oynuyor alper gibi o hoşuma gidiyor bizde bu tarz oyuncu yok zaten amc bu adam millet mc dmc filan sanıyor bence dmc ye alfred ndiayeyi almalıyız yanına badu da sağlam olur
Evet onu diyorum reyss premier lig geçmişi olan bir zenci abimizdir kendisi ümit millilerde fransada kaptanlık geçmişi var bursa kariyeride enfesti ordan sanırsam sunderland e geçti ispanyanın teknik pas futbolunda sırıtmış olmasına şaşırmadımBursa'ya gelen N'diaye diyorsan Ozan aramızdaki bağı koparalım. Rezil bir oyuncu bence. Betis'te filan oynaması farketmez.
Evet onu diyorum reyss premier lig geçmişi olan bir zenci abimizdir kendisi ümit millilerde fransada kaptanlık geçmişi var bursa kariyeride enfesti ordan sanırsam sunderland e geçti ispanyanın teknik pas futbolunda sırıtmış olmasına şaşırmadım
Sende her gelen oyuncu rezil diyorsun sen ne istiyorsun sen söyle de bakalımBursa'ya gelen N'diaye diyorsan Ozan aramızdaki bağı koparalım. Rezil bir oyuncu bence. Betis'te filan oynaması farketmez.
Bu ligde anca Eren Derdiyok ve Edin Visca alinir
Sen josue ye bayılıyordun değil mi?Ben Bursa'da da beğenmiyordum bua damı. Çok iğrenç ve hantal bir tarzı var.
sebep?Visca'yı ben de beğeniyorum ama Allah korusun , gelmesin. Bu ligde messi olsun gelmesin arkadaş bu takıma.
sebep?
Hala sebebini bilmiyorsan durum daha vahim. Mesela burada geçen sene fernandao için yananlar vardı lakin ben nefret ettiğim umutu kazma fernandaoya tercih ederim. Ha bunu senin sorunu cevaplamak için söylemedim ama sebebini sorman daha çok şaşırttı beni. Neyse amrabat çok iyiydi hatta visca yanında çömez kalıyordu , ne oldu ? Sebebini sen de biliyorsun da işte söyledin öylesine. Donk geldi herkes laf saydı ben durun Adam belki iyi çıkar dedim ama en son iyi niyetimi bu dallama ile kaybettim . Almayın arkadaş bu ligden yabancı .