Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetimde bi bk yok dostum. yoksa bana ne taraftardan.

ben başkansam transfer heyetinin ve hocanın onayladıgı adamı aldırırım ama ortada bir futbol aklı yok..

mesela riekerink benim gözümde hiçbir zaman teknik direktör olamaz ama bence sportif direktör olabilir örnek olarak dedim onu artık sportif direktörün görev tanımını iyi yapmaları lazım camianın çocuğu buna nerde görev verebiliriz sportif direktör olsun hadi kafasının gitmesi gerek bence bi takımın kaderini belirleyen mevki sportif direktörlük çünkü hocayı bile o seçiyor avrupalı bi adam gelmeli şartoğlu şart

TD Ersun olacaksa Erkan ve Emre gelebilir.

Sıkıntı yok.

Sağlam 5 tane transfer yapsak çöplerin birkısmını yollasak 2 tane sağlam sözleşmesi biten oyuncular var 3 tanede 6 illa 10 nar mil € versek yeter zaten iyi bir sponsor ayarlasak bir tane oyuncuyu beleşe getiririz avrupa kupasına katılmıyoruz sadece lig var çok abartmaya gerek yok 8 9 oyuncu almaya

Erkan Zengin ve Emre Güral, Ersun hocamızın yönetiminde büyük katkı verecektir.

{taptap}

mesela riekerink benim gözümde hiçbir zaman teknik direktör olamaz ama bence sportif direktör olabilir örnek olarak dedim onu artık sportif direktörün görev tanımını iyi yapmaları lazım camianın çocuğu buna nerde görev verebiliriz sportif direktör olsun hadi kafasının gitmesi gerek bence bi takımın kaderini belirleyen mevki sportif direktörlük çünkü hocayı bile o seçiyor avrupalı bi adam gelmeli şartoğlu şart

3-4 tane prof. futbol yöneticin olur ve futbolu onlar yönetir.

rimerik bizim futbolumuza tek basına sekil verebilecek biri degil. 3-4 prof. futbol aklından biri olabilir tabi,

futbol ekibinde hollandalı-alman ve ispanyol muhakkak olmak üzere birer yönetici bulunmalı..

Bu yaz bu konuda geçireceğiniz zaman arttıkca ömrünüz azalacak ona göre.

Umarım erkan zengin falan almak gibi saçmalık yapmazlar dursun var diye korkmuyor değilim

Türkiye Ligi'nden oyuncu mu alacaklar

Cahil Türk taraftarı Sevilla

....................muslera.....

..wiel....cacares...agger.....carole...

..sinan....topal....sneijder....visca....

.............mbokani....rodelga.....

Şu nöbette bekleyen ey temiz Galatasaray taraftarı !!! Kanmayın Özbek'in yalanlarına, kandırmayın Galatasaraylıları...

Sent from my iPhone using Tapatalk

acm taraftari artik montolivoyu ac milanda görmek istemiyor. Sözleşmesinin uzatılmasına karşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt