Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkan Zengin boşta. Biri Dursun'u tutsun, salmasın.

Çok fazla zorlanmadan kurabiliriz bu kadroyu. Bruma ve Telles'in satılıp, sıcak para girişi sağlanacaktır diye düşünüyorum.

Muslera

Linnes - Chedjou - Agger - Carole

Topal - Selçuk (c)

Sinan - Sneijder - Podolski

Cheick Diabate​

Sub;
- Cenk
- Semih
- Hakan
- Vilhena
- Emre Ç.
- Yasin
- Ekambi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim zaten en büyük problemimiz orta saha dinamizmi. Topal ve Selçuk kaplumbağa seviyesine çeker hızı

Tiote-Rode. Veya Lass Diarra-Rode

Tespit güzel. Peki, bu isimleri alabileceğimizi düşünüyor musun?

Özellikle Lass bu sezon Marseille'de harikulade bir performans sergilemiş ve milli takıma tekrar seçilmişken neden bize gelsin? Daha üst seviye takımlara gidebilir. Ayrıca böyle bir oyuncuyu Marseille neden satsın? İşin bir de o tarafı var tabi.

Pahalı oyuncu öneren gs ile dalga geciyor demektr

Muslera
Linnes Chedjou ??? Telles
??? ???
??? Sneijder Podolski
???

Eksik cok yönetim ve para yok...

Tespit güzel. Peki, bu isimleri alabileceğimizi düşünüyor musun?

Özellikle Lass bu sezon Marseille'de harikulade bir performans sergilemiş ve milli takıma tekrar seçilmişken neden bize gelsin? Daha üst seviye takımlara gidebilir. Ayrıca böyle bir oyuncuyu Marseille neden satsın? İşin bir de o tarafı var tabi.

Lass ilk tercih olmalı dediğin gibi alınması zor bi ihtimal 2.sıradada Tiote olabilir

Bu arada Van der wiel'e yıllık 3m gibi aşırı yüksek ücret vermezsen gelmez. Gelirse parti yapmak için gelir.

Lass ilk tercih olmalı dediğin gibi alınması zor bi ihtimal 2.sıradada Tiote olabilir

Tiote Newcastle'da oynayan dimi? Bir dönem Bordeaux ya da PSG'de de oynamıştı. Solak oyuncu. Sol bek ve ön libero oynuyordu yanılmıyorsam. Faydalı olabilir evet.

Küçük bi düzeltme yapıyım sağ ayağını kullanıyor,Fransada oynamadı hiç :)

Haydaa.. Ben Tiene ile karıştırmışım onu :) Benim bahsettiğim adam PSG Arap sermayesine boğulmadan önce PSG'de oynuyordu. Ikisi de fildişili, en azından oradan yakaladık :red:

Şu takıma önce adam gibi futboldan anlayan avrupa futbol piyasasını bilen bir sportif direktör lazım hocayıda o getirsin alınacak futbolcularıda hocayla istişare edip o alsın bizim bu yönetime transferi bırakırsak kazık yeriz ör:Donk

Neden yapamayız? Bu kulübün sahibi Selçuk mu???

Ya sanki birşey bilmiyormuş gibi konuşuyorsun Şükrü. Adamın Sneijder ile beraber çiftlikleri olmuş kulüp hala neler diyorsun. Ne zaman isterse oynuyor, ne zaman isterse oynamıyor, eğer isterse kendini oyundan çıkarttııyor falan.

Bunları bilmiyorsun sanki ha. Adamı hasta ediyorsun Şükrü.

x240-VZq.jpg

Daha once soyledim, bidaha soyluyorum. Premier LEague'de dusecek takimlarin futbolculara bakmak faydali olur, ama biz onlarin maasini odeyebilirmiyiz onu bilmiyorum.

Sunderland'de mesela Jan Kirckhoff var, Kaboul var, solbekde Aanholt var, kanatda bir Lens var, orta sahada bir M'vila var.

Aston Villa'de bi Jores Okore, bide Jordan Ayew var.

Newcastledede neler var neler.

Ya sanki birşey bilmiyormuş gibi konuşuyorsun Şükrü. Adamın Sneijder ile beraber çiftlikleri olmuş kulüp hala neler diyorsun. Ne zaman isterse oynuyor, ne zaman isterse oynamıyor, eğer isterse kendini oyundan çıkarttııyor falan.

Bunları bilmiyorsun sanki ha. Adamı hasta ediyorsun Şükrü.

Böyle devam edemez

Burak nasıl gittiyse Selçuk da gidebilir. Hiç kimse G.Saraydan daha büyük değil. Hiç kimse.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt