Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Gyasi Zardesss
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haydaa.. Ben Tiene ile karıştırmışım onuBenim bahsettiğim adam PSG Arap sermayesine boğulmadan önce PSG'de oynuyordu. Ikisi de fildişili, en azından oradan yakaladık :red:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Selçuktan kurtulmamız gerek ama daha taraftar kadrolardan çıkaramıyor.Aldığı parayı da yemişim.Hamit daha fazlasına 4 yıl yattı,gururuna yediriyorsa Selçuk da 3 yıl yatsın.Yine de Çin ligine gidecekmiş gibi bir umudum var.Orada rahat oynar,2-3 de friikden gol attımı kral olur.Böyle devam edemez Sn. Sertkaya
Burak nasıl gittiyse Selçuk da gidebilir. Hiç kimse G.Saraydan daha büyük değil. Hiç kimse.
Böyle devam edemez
Burak nasıl gittiyse Selçuk da gidebilir. Hiç kimse G.Saraydan daha büyük değil. Hiç kimse.
Dünyanın en güzel fotoğrafı.
![]()
Sirti donuk olan Unal baskanim mi secemedimGezegenin en güzel fotoğrafı
![]()
Sirti donuk olan Unal baskanim mi secemedim
Ama Gezegenin en guzel fotografi demis Unal baskanim olabilir diye dusundumFatih Terim olabilir mi?![]()
Ama Gezegenin en guzel fotografi demis Unal baskanim olabilir diye dusundum
Ama Gezegenin en guzel fotografi demis Unal baskanim olabilir diye dusundum
Son zamanlarda çok sıkı bir Aysalcı oldun renkdash, tebrik ederim. Yorumlarını büyük bir keyif ile okuyorum.
alamancilar ft'ye bayilir serkan abi, o yuzden
zamanim olunca sorarim bi ara surkuMusap, Necati Şen ve Can B'e sor bakalım ft'ye bayiliyorlar mı
Musap, Necati Şen ve Can B'e sor bakalım ft'ye bayiliyorlar mı
Londra'ya giden Cenk Ergün, Fulham ile sözleşmesi bitecek 20 yaşındaki forvet Dembele'ye ilk teklifi yaptı. (Sabah)
Championship'de 42 maçta 15 gol 7 asisti varmış bu sezon iyi transfer olabilir