Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecmis olsun cok kotu transfer

Nobet kilitlenmedigi surece bizden birsey olmaz

Defansı kuzey avrupadan yapıp kale zaten muslera geri kalan her yere zenci gelsin kabulum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Onur
Sabri semih hakan telles
Sinan selçuk donk Erkan
Umut Emre Güral

Biraz yüksek bütçemiz ve Haldun gibi ikna etme ustası olan yöneticimiz olsaydı M'Vila gibi kaliteli topçuyu transfer edebilirdik

Teknik, atletik vücud, tempolu, tackle özelliği top çalma özelliği... adamda herşey var. Rubin 15-20m avro fln istemez en fazla 7-9m avro ödemiş olurduk.

Ahh Dursun

dursun daha çok batıracak takımı sen transfer yapma kepçe

Emre Güral'dan sonra Erkan Zengin'i almışsak eğer Dursun ciddi ciddi " bi yıl daha avrupa kupasına katılacak sıralayı yakalayamazsa ceza otomatikmen silinir." maddesini düşünüyodur. İleriki dönemlerde beleş Emrah Başsan, Ahmet Çalık, Oscar Scarione ve Atıf Ceju hamleleri görürsek şaşırmayalım.

ne zaman boyle birsey yaptik ayiptir sormasi
Hedef ve prestij acisindan teklif sunabilirdik anlaminda yazdim. Simdi transfer konusunda her ne kadar yillik ücret önersende bu tip kulüplerin bile cok fazla gerisindesin. Teklifine bile bakmaz adam.

Son düzenleme:
Hedef ve prestij acisindan teklif sunabilirdik anlaminda yazdim. Simdi transfer konusunda her ne kadar yillik ücret önersende bu tip kulüplerin bile cok fazla gerisindesin.

ewt ikisi premier ligde ilk 2de digeri de volkswagenin takimi
aysal zamaninda o seviyede degildik hicbir zaman

ewt ikisi premier ligde ilk 2de digeri de volkswagenin takimi
aysal zamaninda o seviyede degildik hicbir zaman
Bos rakamlar verip konusmayalim. Kimse onun bunun seviyesinde idik diye yorum yapmadi.

CL'de iddiali duruma gelen bir takimdan bahsediyoruz. Iddiali dedigimde kupa icin degil, gruptan cikmayi hedefleyen, Juventus/Chelsea gibi takimlari zorlayan konuma gelmistik. Tottenham dedigin kulüpte her sene 2.lik icin oynamiyor, digeri de her sene sampiyonluga hic oynamiyor bir kere.

Wolfsburg konusunda gelince Volkswagen takimi olmasi ne degistirir? Galatasaray'in daha cok parasi var diye söz mü ettim ben? Sen bana simdi ciddi ciddi Wolfsburg ve iki sene önce ki Galatasaray bir oyuncu isteyince bizim sansimizin olmadigini mi anlatmaya calisiyorsun?

Gecelim bence bunlari.

Aysal döneminde yönetimde elestirilir edilir kabul. Ama transfer konusunda hep zirve oyuncular almis bir baskan kendisi. (Bu oyuncular sonrasi genc isimlere yönelmesi tartisilir ayri konu)

Muslera, kaleci icin genc ve hedefleri olan bir isim.
Chedjou, fransa liginin en iyi stoperleri durumunda alinmis bir isim.
Bruma, U20'nin Pogba ile en iyi oyuncularindan biri olarak alinmis bir isim.

Sneijder, Melo icin zaten fazla birsey söylemeye gerek yok.

Rakiplere bakilirsa hep gözden cikmis isimleri aldigini görürüz mesela: Ayni Lille'den Kjaer alindi, ama hic bir zaman göz önünde olmayan bir oyuncu. Wolfsburg'ta ve Lille'de fazla tutulmayan bir isim. Van Persie öyle, Nani öyle. Besiktas'ta ayni.. (Gomez, Sosa vsvs)

Taraftar iste dedigim winner transfere alismisti ki Gomez gibi isimleri istemiyordu örnegin.

Son düzenleme:
Boufal için teklif yapsak ne olur yapmasak ne olur?

Bonservisi olmuş 25-30 milyon euro, peşinde dev takımlar var.

Türkiye'deki bütün takımlar bir araya gelse alamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt