Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet
onu demek istemiştim
premier lig 1.si ve 2.si zaten bizden çok ötede onu geç
wolfsburg gibi son 5 senede transfere 230 milyon harcamış bi takım örneğin brumayı (boufala en yakın örnek) almak istese ve verdiğimiz parayı önerse, bruma oraya giderdi
hasbelkader çamurlu sahada juveyi yendik diye gerçek olmayan şeyleri aklımıza getirmeyelim. o takım çok değil, 10 ay sonra rezil rüsva oluyodu clde

belki bonservis konusunda pek yarisamayiz ama maas konusunda üstün olabiliriz belkide . Almanyada maasindan cok kesiyorlar bu türkiyede yok. Yok derken Takimlar ödüyor o nu. Yani oyuncu azicik isterse gelmeyi, kolay anlasabilirsin ama dedigim gibi takimla anlasamiyoruz ( kisindada yazdada habire oldu bu durum)

ben arfa bize niye gelsin hem ekonomin kötü hem avrupada yoksun biraz daha mantıklı yazın beyler

Bize hocadan oyuncudan evvel bir kadro mühendisi üst akıl lazım herne kadar hıyarda olsa süleyman hurma bu işin piridir ben onu öneriyorum türkiyede dış piyasayı daha iyi bilen menejer tipi s.d yok

Aynen sportif a.s nin basina suleyman hurma gecsin

Aynen sportif a.s nin basina suleyman hurma gecsin
Dursuna bırakırsak bu işi beceremez abdürrahimin filanda yapcağı iş değil bu haldununda geliceğini sanmam önder özen zaten hıyarın önde gideni bi halt bildiği yok anca laf ebesi onun için ben diyorum ki getirelim bu adamı hem dış piyasayı hem ekonomisini çok iyi biliyor kayseride çok başarılıydı tsyede iyi kadro kurdu ama camia olarak ölü topraklar adamlar emeğine yazık oldu

Düsünmüyorum. Kayserispor´u düsürdügü durum ortada. Trabzon´u da bir hayli borca soktu. Iyi oyuncular buluyor, iyi paraya. Ama karma kadrolar bulmak cözüm degil.
Haaydaa bunu beklemiyordum peki senin önerin ne sd konusunda :D

Haaydaa bunu beklemiyordum peki senin önerin ne sd konusunda :D

hakan_sukur_hidayet_karacayi_ziyaret_etti_1422897429_5775.jpg

Hayal oldu ama. Optimal bir aday sunamam. Hangi pazara yönelmek istiyorsan, ona göre secmen lazim SD´yi.

------muslera-------
linnes--denayer-stoper--telles/carole
--------önlibero--önlibero----------
----------sneijder/selcuk/emre-----
sinan--------forvet--------bruma

4 saglam transferle bu takim cok is yapar.

2011 yazında bu galatasaray 5 sene kendine gelemez deniyordu.Öyle böyle ünal aysal -ali dürüst-apo-fatih terim ve o kadro bizi 4 sene taşıdı ve vazifesini yaptı.Çok mutlu ettiler,başarılı oldular.şimdiye gelirsek ne yapmaya çalıştığı belli olmayan başkan ve kardeşi var.Sabahın beşinde bunları ben taraftar olarak düşünüyorken bu yönetim öyle vakit doldurup yaşıyorlar.Ulan mayıs gelmiş ortada dursun ve muhteşem yönetimi dışında hiçbir şey yok.Öyle uzaktan izliyoruz ligi.Hiç şüphem yok bunlar ne hocada anlaştı ne transfer politikaları var.Birileri gelecek ucuz kalitesiz adamları önerecek hoca dahil, sanki hiç yokmuş gibi takıma daha da çöp doluşacak falan filan.Buna fener -bjk taraftarı camiası alışkın ama kimse galatasaray taraftarından bunu beklemesin.Bir daha ve daha yüksek sesle
YÖNETİM İSTİFA. :42:

Mayıs geldi ortada hoca yok daha hadi bakalım

iki hamal ön libero-iki kesici agresif stoper ve iki hayvani santrafor bulmamız lazım.

üst düzey oyuncular olmasına gerek yok. tempolu ve fizik güçleri yüksek oyuncular olsun, seviyeleride normal'in bir tık üstü olsun.

tabi hoca cok önemli. motivasyon gücü yüksek ve oyuncuların baba diyecegi bir hoca lazım..

+scot piri.

ilk işimiz Denayer'i 1 yıl daha tutmak olmalı sonra Chedjou'yu Katar ya da Çin'e satıp yerine Denayer'e iyi partner tecrübeli stoper almak
Linnes-Denayer-Transfer-Carole(Telles)
Ardından 2 tane koşucu orta saha Nice'den Seri Osmanlı'dan Ndiaye ikilisi ilginç olabilir....
Kanatlarda Bruma-Sinan-Yasin 3lüsüne 1 isim daha katılmalı,Forvete de Ben Yedder ve yanına bir yabancı forvet daha alınıp,yedeğe de Emre Güral,Engin Bekdemir,Mustafa Saymak gibi isimler uygun şartlar oluşursa alınabilir...
olur da Sneijder ve Podolski giderse Ben Yedderin yanına Remy gibi bir forvet alıp 442ye dönmek en ideali olur...
sunuç:
Muslera
Linnes-Denayer-Agger-Carole(Telles)
Sinan-Seri-Ndiaye-Visca(Bruma)
Ben Yedder-Remy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt