Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.608
- 0
- 586
Aynı şey sinan ve brumada oldu çok mu övüyoruz anlamadım ki
Yalniz Bruma ve Sinan olayi cidde ntahlisizlik. Ustumuzde var bir kara bulut ama hayirlisi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı şey sinan ve brumada oldu çok mu övüyoruz anlamadım ki
Evet
onu demek istemiştim
premier lig 1.si ve 2.si zaten bizden çok ötede onu geç
wolfsburg gibi son 5 senede transfere 230 milyon harcamış bi takım örneğin brumayı (boufala en yakın örnek) almak istese ve verdiğimiz parayı önerse, bruma oraya giderdi
hasbelkader çamurlu sahada juveyi yendik diye gerçek olmayan şeyleri aklımıza getirmeyelim. o takım çok değil, 10 ay sonra rezil rüsva oluyodu clde
Dursuna bırakırsak bu işi beceremez abdürrahimin filanda yapcağı iş değil bu haldununda geliceğini sanmam önder özen zaten hıyarın önde gideni bi halt bildiği yok anca laf ebesi onun için ben diyorum ki getirelim bu adamı hem dış piyasayı hem ekonomisini çok iyi biliyor kayseride çok başarılıydı tsyede iyi kadro kurdu ama camia olarak ölü topraklar adamlar emeğine yazık olduAynen sportif a.s nin basina suleyman hurma gecsin
@Adem Çakar sen ne dersin bu işe s.hurma iş görürmü?
Haaydaa bunu beklemiyordum peki senin önerin ne sd konusundaDüsünmüyorum. Kayserispor´u düsürdügü durum ortada. Trabzon´u da bir hayli borca soktu. Iyi oyuncular buluyor, iyi paraya. Ama karma kadrolar bulmak cözüm degil.
Haaydaa bunu beklemiyordum peki senin önerin ne sd konusunda![]()
Hakanı bende isterim ciddili ama dediğin gibi hayal xd![]()
Hayal oldu ama. Optimal bir aday sunamam. Hangi pazara yönelmek istiyorsan, ona göre secmen lazim SD´yi.
Orkan'ın bileğinde kırık tespit edilmiş. Yazık olmuş...
Sent from my iPhone using Tapatalk