- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
iyi adam mı bu orkan?
Sağlam sol ayağı var. Ama maç içerisinde kopuk kopuk sahne alıyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi adam mı bu orkan?
Sağlam sol ayağı var. Ama maç içerisinde kopuk kopuk sahne alıyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Üst düzey oyuncuya gerek yok, fizikli, tempolu olsun. Baba bi hoca olsun bi de"iki hamal ön libero-iki kesici agresif stoper ve iki hayvani santrafor bulmamız lazım.
üst düzey oyuncular olmasına gerek yok. tempolu ve fizik güçleri yüksek oyuncular olsun, seviyeleride normal'in bir tık üstü olsun.
tabi hoca cok önemli. motivasyon gücü yüksek ve oyuncuların baba diyecegi bir hoca lazım..
+scot piri.
"Üst düzey oyuncuya gerek yok, fizikli, tempolu olsun. Baba bi hoca olsun bi de"
sonra
"Avrupa'da başarı istiyoruz. Neden bu kulüp hep kendi kendine zarar veriyor?"
E bu mantıkla yürütülüyoruz da ondan. Senin planın anca Süper Lig'de söker. Başarılı takımlara bak bakalım neden başarılılar?
2 yıl sonra yine sıfırdan kadro mu kuralım yoksa hazır Avrupa'ya gidemiyoken sistem mi oturtalım?2 yıl boyunca avrupada'mı mücadele edecez?
para yok bişe yok, mütevazi paralara oynatacagın topcudan avrupa klası performans mı bekliyon?
2 yıl sonra yine sıfırdan kadro mu kuralım yoksa hazır Avrupa'ya gidemiyoken sistem mi oturtalım?
11 tane genç olsun demedim, uydurma.carole-linnes-telles-sinan-bruma. seneye bu 5 genci üst düzey futbolcu haline getirsek yetmez mi?
sen istiyon 11 tane genc olsun 11'inide üst düzey topcu yapalım. olmaz abi hep genc olmaz.
bu genclerin üzerine 3-4 tanede gurbetci genç alsak gelecek sezon icin iyi bir genc jenerasyonu kurmus oluruz.
deneyimli adamlar şart ama, hayvani santraforlar bu ligde daima iş yapıyor, volkan pala ile mi oynayalım??
rodelga-mbokani'yi bu ligdeki savunmaların tutmakta çok zorlanacagı adamlar oldugu icin yazdım, 2 sene tüm st yükünü cekerler, sonrasında ikisinide yollayıp üst düzey 2 santrafor alırız.
stopere keza deneyim lazım, coluk-cocuk ile defans olmuyor. agger-skertel-cacares iki sene tüm yükü çeker.
Öyle bişey olmadı.abi vizyon show dediniz, yapılanma dediniz. o vizyon ve yapılanmayı mancini ile devre arasında yaptık.
sonuç?
gecen sezon takımın şampiyonlugunda şansımız dısında rol alan adamlar;
muslera-sneijder-yasin-balta-sabri'ler. hangisi genç?
bu iş full gençler ile olmaz diyorum. kritik mevkilere deneyimli adamlar, kanatlar(bek+açık) ve ön liberoya ise arı gibi isleyecek genc topcular koymak lazım.
bir sonraki sezon stoper ile santrafordan birini genç yaparsın, sonraki sezon tüm takımı genç yaparsın.
Öyle bişey olmadı.
Çok kötü değil aslında stoper olayını görmezden gelirsek.Sampaoli gelirse 4-3-1-2 oynatacakmış.
Selçuk'un yanına 2 dinamik orta saha, ileriye 2 tane de forvet şampiyonluk için yeter demiş.
Yapılanmayı falan unutabiliriz yani.
Tam yönetimin hoşuna gidecek tarzda hoca.
Sampaoli'den şampiyonluk sözü - Futbol
Yapılanma falan olmadı ki. Genç almış olmak için alındı.13-14'ün devre arasındaki gençleri kim aldırdı abi?
Çok kötü değil aslında stoper olayını görmezden gelirsek.
Sampaoli gelirse 4-3-1-2 oynatacakmış.
Selçuk'un yanına 2 dinamik orta saha, ileriye 2 tane de forvet şampiyonluk için yeter demiş.
Yapılanmayı falan unutabiliriz yani.
Tam yönetimin hoşuna gidecek tarzda hoca.
Sampaoli'den şampiyonluk sözü - Futbol
Kanatsız futbol oynatmak istiyor yani
Hmmm...
Yapılanma falan olmadı ki. Genç almış olmak için alındı.
He o açıdan haklısın, ben de nefret ediyorum.Kanatsız futboldan hoşlanmıyorum