Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amaç gelecek sezonun Gs'sini inşaa etmekti. tutmadı plan.

hedefimiz 3 sezon sonra Galatasaray'ın ilk 18'ini fule yakın genç yapmak diyebiliriz mesela,

16-17...İlk 18'in 9 tanesi kaliteli gençler.
17-18...İlk 18'in 13-14 tanesi kaliteli gençler
18-19..İlk 18'in 16 tanesi kalite gencler (stoper ile kale yaslı olsun :) )

tabi sağlam bir yapılanma icin mevcut yöneticilerin yerine futboldan anlayan, hatta dısarıdan getirilecek prof. futbol akılları lazım..
Öyle bi plan yoktu.

Senin planının da tutması çok zor mesela, full genç kadroya asla güvenemezsin. İlk 11'de daima 3-5 tane 25 yaş üstü adam olmalı bence.

Öyle bi plan yoktu.

Senin planının da tutması çok zor mesela, full genç kadroya asla güvenemezsin. İlk 11'de daima 3-5 tane 25 yaş üstü adam olmalı bence.

kale-stoper-merkez-santrafor 4 tane deneyimli adamımız daima olur iste.

elimizde fena gencler yok. bu sezon 3-4 tane daha alsak bu genc kontejanı seneye bize yeter.

yeter ki kalite bir hocamız ve bu cocukları fizik olarak üst seviyeye cıkaracak kondisyonerimiz olsun (scot piri)

Mancini geleceğin takımı kurmak istediğini söylemişti

https://m.milliyet.com.tr/Skorer/ColumnistArticle?ID=1857416
Kuracağı bütçe olmadığı için de gitti zaten. Mancini vasat bi hoca olabilir ama devre arasında geleceğin takımının kurulmayacağını bilecek kadar birikimi vardır. Aldığı oyunculara bakınca gelecek için aldığını düşünebileceğimiz topçular Ontivero (ki komisyon t.feriydi muht.), Koray, Telles, Hajro... 4 oyuncuyla da geleceğin takımı kurulmaz heral.

Yerlileri saymıyorum (BvB altyapısı olan hariç) çünkü ilk devrenin ortasında gelip ülke futbolundaki genç yetenekleri devre arasına kadar keşfetmiş olabileceğini düşünmek hayalperestlik olur. Almış olmak için alındı onlar, veya scoutlar mcoutlar bastırdı.

benim bildigim su orta sahadaki 3 adamin gorevide kanatlarida cikmak oluyor. sadece gameplan'da ''kanatsiz'' bir formationla cikacaklar diye kanatlari kullandigi anlamina gelmiyor.

bakiniz arsenal. adamlar kanatli formationla cikiyor her mac, ama kac golu kanatdan geliyor, yada kac ataga kanatdan geliyor?

benim bildigim su orta sahadaki 3 adamin gorevide kanatlarida cikmak oluyor. sadece gameplan'da ''kanatsiz'' bir formationla cikacaklar diye kanatlari kullandigi anlamina gelmiyor.

bakiniz arsenal. adamlar kanatli formationla cikiyor her mac, ama kac golu kanatdan geliyor, yada kac ataga kanatdan geliyor?

4-3-1-2'den bahsediyorsanız. bekler çift çiğer olmalı. aksi halde patlar o sistem.

Arsenal kanatlardan en iyi yardıran takımlardan biri belki de

Hadi Juve falan desen neyse de renktaş

Arsenal kanatlardan en iyi yardıran takımlardan biri belki de

Hadi Juve falan desen neyse de renktaş
valla nerdese butun arsenal maclarini izledim bu sezon, hep ortadan girmek istiyorlar.

juve maclarini izlemedim hic bu sezon o yuzden...

4-3-1-2i ancak iki kaliteli forvetin varsa iş yapar.
Drogba ve Burak 2013 gibi.

4-3-1-2i ancak iki kaliteli forvetin varsa iş yapar.
Drogba ve Burak 2013 gibi.

O sezon da oyun pek tat vermiyordu diğer dönemlere kıyasla.

Merkezin iyi olacak, beklerin 90 dk durmadan kanatları kullanacak, 10 numaran statik oynamayacak.

Hiçbiri bizde bulunmuyor neredeyse.

+Türkiye liginde zaten oyunlar merkeze sıkıştığı için kanatları kullanmayınca rakibi açamıyorsun.

Sampaoli olmaz abi kulübün parasını çöpe atıcaklar yine

Sampaoli çok iyi hoca kimse laga luga yapmasın ama transfer politikası nasıl olacak o çok önemli. Bu futbolcu grubu ile mourinho gelse pek başarılı olamaz

55 yaşına kadar Güney Amerika dışına çıkmamış İngilizce bile bilmeyen bir hoca için laga luga yapılmasında bir sakınca olacağını düşünmüyorum.

55 yaşına kadar Güney Amerika dışına çıkmamış İngilizce bile bilmeyen bir hoca için laga luga yapılmasında bir sakınca olacağını düşünmüyorum.
Adam nasıl nerden bu seviyelere kadar gelmiş araştırmak gerekir. İngilizcesi iyi değil okadar orası doğru tabiki. İspanyolca biliyor ama sonuçta ve İngilizceyi hiç bilmiyor da demiyor adam.
Chelsea ve İngiltere için yetersiz İngilizcem diyor sadece.
Chelseanin düşündüğü adamı biz veto etmek istiyoruz taraftar olarak:)

Sampaoli kullandigi sistemler Sahte 9'lu 4-3-3 veya Sahte 9'lu 3-4-3

Adam nasıl nerden bu seviyelere kadar gelmiş araştırmak gerekir. İngilizcesi iyi değil okadar orası doğru tabiki. İspanyolca biliyor ama sonuçta ve İngilizceyi hiç bilmiyor da demiyor adam.
Chelsea ve İngiltere için yetersiz İngilizcem diyor sadece.
Chelseanin düşündüğü adamı biz veto etmek istiyoruz taraftar olarak:)

Prandelli hakkında yapılan eleştiriler olmasaydı forumda bu dediklerin makul karşılanabilirdi.

Prandelli hakkında yapılan eleştiriler olmasaydı forumda bu dediklerin makul karşılanabilirdi.
Prandelli dilden kaybetmedi bence.
Sampaoli amatör seviyelerde hocalığı başlamış sonra italia Hollanda ve İspanya gibi ülkelere gidip eğitim görmüş birisi. Bielsayi örnek almış adam dan zarar gelmez. Şili milli takımı ile kupa kazanmış ki buda bir ilk Şili mili takım adına.

Hoca ama tek başına bu işi beceremez bence. Bu bizim takıma anceloti mourinho yu getir başarı zor transferler olmadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt