Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Td rikerink

Muslera
Linnes koray agger telles
Veloso selçuk
Podolski sneijder Bruma
Famara

Olabilir rikerinke ne dense çok iyi olacakmış gibi hissediyorum

Tez vakitte alinmasi gereken kelleler

Sabri sarioglu
Hamit altintop
Olcan adin
Yasin oztekin
Tarik camdal
Umut bulut

neden orhanin kurdugunu dusunuyorsunuz
Tarik Camdal tercihleri Orhan Atik döneminde alevlendi. Riekerink'e gecis olunca zaten sadece lisansi oldugu icin orda oturacagini yönetim resmi olarak aciklamisti, ayrica resmilesmeden önce kadro'yu Atik'in kuracagini yazmisti medya.

Tarik Camdal israrinin sürmesi bana göre tesadüf olamaz.

Muslera-Linnes-Denayer-Agger-Carole(Telles)-Nordtveit-Selçuk-Samperio-Sneijder-Podolski-Modeste

Cenk-Semih-Hakan-Koray-Telles-Tolga Ciğerci-Bruma-Bilal-Visca-Rodellega

Muslera-Linnes-Denayer-Agger-Carole(Telles)-Nordtveit-Selçuk-Samperio-Sneijder-Podolski-Modeste

Cenk-Semih-Hakan-Koray-Telles-Tolga Ciğerci-Bruma-Bilal-Visca-Rodellega

Hic kimse bana cevap vermek istemiyor, ama neden Aggeri isteyip duruyorsunuz? Ne var bu adamda? 2 senedir tek macinizi izlediniz? Adam bitik bitik durumda.

Ulan Mustafa Denizli'den sonra adamlar hoca bulamadı . Şaka gibi :) 3 aydır hoca bulamadılar :)

Denayer kacmak icin gün sayiyordur, 1 sene daha kalmasi mümkün degil bence.

Adam bir senesini bosuna harcadi bizde. Ulan diyordur, Celticde gecen sene mis gibi oynuyordum.:)
Adam EURO'ya hazirlanmak icin bizi tercih etti CL artisindan dolayi. Hamza ve Denizli gibi futbol düsmanlari cocugu resmen hayal kirikliginda ugratti.

Lig'in acik ara en iyi stoperi, digerlerini toplasan bir Denayer etmez, muazzam bir yetenek, ama gel gör ki oynamiyor bizde :D

Iste genc oyuncularin neden Galatasaray'i tercih etmesin sorunun cevabi Denayer ve Bruma :)

Son düzenleme:
Tarik Camdal tercihleri Orhan Atik döneminde alevlendi. Riekerink'e gecis olunca zaten sadece lisansi oldugu icin orda oturacagini yönetim resmi olarak aciklamisti, ayrica resmilesmeden önce kadro'yu Atik'in kuracagini yazmisti medya.

Tarik Camdal israrinin sürmesi bana göre tesadüf olamaz.

ısrar demek yanlış olurdu zira 80 dk oynamış toplam (denizli şut yediğinden beri)

koray ısrarı var gibi ama, leş olmasına rağmen şans veriliyor anlamak bir hayli güç

Adam EURO'ya hazirlanmak icin bizi tercih etti CL artisindan dolayi. Hamza ve Denizli gibi futbol düsmanlari cocugu resmen hayal kirikliginda ugratti.

Lig'in acik arasi en iyi stoperi, digerlerini toplasan bir Denayer etmez, muazzam bir yetenek, ama gel gör ki oynamiyor bizde :D

Iste genc oyuncularin neden Galatasaray'i tercih etmesin sorunun cevabi Denayer ve Bruma :)

rezalet bir beyanat, açıkçası

rezalet bir beyanat, açıkçası
Yaptigi müdahaleleri ligin hic bir stoperi yapamaz. Hatasiz oldugunu savunmuyorum ama hatalarini da direk kendisine baglamam bu düzende.

Teke tek yaptigi hamleler, pozisyon bilgisi ile kosu yollari kapatmasi olsun, kimse yanina yaklasamaz. Ama bizim bunu anlamamiz icin aradan bir 5-6 sene gecmeli, Denayer Real veya Barca da forma giymeli.

Milli maçlarına bakıyorum sadece ama bana bitik görünmedi. Ama daha detaylı izliyorsan dinlemek isterim.
Brondby'de oynuyor. Mesela daha 2 hafta once ben Herningde FCM - Brondby macini izlerken adam yine sakatlandi.
Iyide oynamiyor cok elestiri yiyiyor. Ha Agger adam midir, adamdir, mental olarak kesinlikle her takima bir etki saglar, birsey verir, bunu hic kimse Aggerden alamaz. Ama malesef butun kariyeri boyunca oldugu gibi sakatliklarla ugrasdi ve henuz 31 yasindayken bile adam suan bitmis bir durumda.

Diyelim ki Galatasaraya geldi, hep kritik maclarda sakat olacak, cunku vucudu dayanamiyor galiba. Bu sezon 12-13 mac mi kacirdi oyle bisey, ve stopersen en az 30 mac yapmalisin her sezon.

Son düzenleme:
Ligin en iyi stoperii tartışmasız Kjaer.

O da bizim memleketli.:D

5741562-.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt