Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.794
- 2.063
O da bizim memleketli.
![]()
Bilirim o zamanlar FM'de alırdım sizin takımı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da bizim memleketli.
![]()
Aynen gereksiz sekilde oyun kurmak yerine topu disari atmasi ile cok iyi katki sagliyor takim'a. Fenerliler bile gülüyor bunaLigin en iyi stoperii tartışmasız Kjaer.
Yaptigi müdahaleleri ligin hic bir stoperi yapamaz. Hatasiz oldugunu savunmuyorum ama hatalarini da direk kendisine baglamam bu düzende.
Teke tek yaptigi hamleler, pozisyon bilgisi ile kosu yollari kapatmasi olsun, kimse yanina yaklasamaz. Ama bizim bunu anlamamiz icin aradan bir 5-6 sene gecmeli, Denayer Real veya Barca da forma giymeli.
Misirli olabilirmi?Bilirim o zamanlar FM'de alırdım sizin takımıBaya iyi oyuncular vardı. Bir tane çok yetenekli Arap vardı.
Sertlik oldugu bir kere tartisilmaz, gayet sert. Sert'i nasil anliyorsun bilemiyorum artik, sertlik demek ayaklarina kirmak icin oyuncuya dalmak degildir.sadece fiziğinin avantajıyla uyduruk liglerde parlamış süratli bir kesici
elit bir stoper olmak için sertlik ve havada toplarında etkili olmak da gerekir ki denayer'de bunlar yok
poor man's dany diyebiliriz
Sertlik oldugu bir kere tartisilmaz, gayet sert. Sert'i nasil anliyorsun bilemiyorum artik, sertlik demek ayaklarina kirmak icin oyuncuya dalmak degildir.
Hava toplarinda etkili olmayan stoperler cok var acikcasi. Bizde her yan top gol oluyor diye etkisiz demek yanlis bir kere. Ramos gibi stoper olsa yine rezil olur bizim takimda. Adam bir kere Real Madrid gibi takimda bile bir sürü hata yapip duruyor, örnegin Sociedad maci.
Stoper konusunda örnek almamız gereken kulüp: FK Krasnodar
Andreas Granqvist - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt
Ragnar Sigurdsson - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt
Celtic ve milli maclarda hava toplarinda dedigin gibi etkisiz degildi acikcasi. Biz daha Denayer'in ne oldugunu anlamadan bitti sezon. Iyi hazirlamadi takim'i Hamza, sürekli sakatlandi, sonra Semih ve Balta icin kesilde vsvs..sert değil, forvetler çok rahat top alıyor ve sırtını dönebiliyor. sert demeyeyim de müdahele tercihlerinde sıkıntı var diyeyim
hava toplarında da iyi değil takımdan bağımsız olarak. belki boyundan belki de zamanlama sorunundan. ramosun nasıl kafa vurduğuna da çok dikkat etmedim ama denayer rakibi önde karşılama konusunda onu örnek alabilir
denayer'in real ve barçanın yanından geçeceğini sanmıyorum ama takımımız iyi olsa idi hızıyla bizde iş yapabilirdi. tabi sadece 1 sene kiralamak gibi bir saçmalık yaptık, keşke koray'ı ya da emrecan'ı develop etseydik onun yerine
Denayeri geri almak istiyorsalar, bu sefer Mn Utd.'den Timothy Fosu-Mensah'yi kiralamak lazim. Tecrübesiz, ama büyük yetenek.
Rodallega'ya quizde trdeki en yumuşak stoperi sordular
Cevapanayer
Açıklama:Önce top almanıza izin veriyor,sonra müdahale etmeye çalışıyor.
Bende katılıyorum,her ne kadar en iyi stoperimizde olsa daha sert olmalı.
Aynisi Rodriguez icin gecerli her ne kadar bu iki ismin yaninda kalitesiz kalsada.
AvB?alacagimiz td 18-45 yas araliginda olmalidir