Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O da bizim memleketli.:D

5741562-.jpg

Bilirim o zamanlar FM'de alırdım sizin takımı :) Baya iyi oyuncular vardı. Bir tane çok yetenekli Arap vardı.

Gidecekler

Tarik Camdal
Sabri Sarioglu
(Ryan Donk)
Hamit Altintop
Yasin Öztekin
Olcan Adin
Umut Bulut
Blerim Dzemaili

Dönen oyuncular

Lucas Ontivero
Alex Telles (satilmasi degerlendirilebilir)
Bruma

Transfer Listesi

Jason Denayer - kiralik (bana göre mümkün degil ama müthis olur)
Leandor Paredes - kiralik
John Obi Mikel (Paredes olmaz ise)
Sofiane Feghouli/Hatem Ben Arfa
Emre Güral

Forvet ise aklima gelen bir isim yok. Bizim alabilecegimiz isim yok aklimda. Genc biri olabilir Mousset gibi.

Yaptigi müdahaleleri ligin hic bir stoperi yapamaz. Hatasiz oldugunu savunmuyorum ama hatalarini da direk kendisine baglamam bu düzende.

Teke tek yaptigi hamleler, pozisyon bilgisi ile kosu yollari kapatmasi olsun, kimse yanina yaklasamaz. Ama bizim bunu anlamamiz icin aradan bir 5-6 sene gecmeli, Denayer Real veya Barca da forma giymeli.

sadece fiziğinin avantajıyla uyduruk liglerde parlamış süratli bir kesici
elit bir stoper olmak için sertlik ve havada toplarında etkili olmak da gerekir ki denayer'de bunlar yok
poor man's dany diyebiliriz

Bu arada keske stoper konusunda biraz soguk ulkelere baksaydik. Bir erik sviatchenko iyi giderdi bize, Celticde ne durumda suan bilemiyorum.:)

sadece fiziğinin avantajıyla uyduruk liglerde parlamış süratli bir kesici
elit bir stoper olmak için sertlik ve havada toplarında etkili olmak da gerekir ki denayer'de bunlar yok
poor man's dany diyebiliriz
Sertlik oldugu bir kere tartisilmaz, gayet sert. Sert'i nasil anliyorsun bilemiyorum artik, sertlik demek ayaklarina kirmak icin oyuncuya dalmak degildir.

Hava toplarinda etkili olmayan stoperler cok var acikcasi. Bizde her yan top gol oluyor diye etkisiz demek yanlis bir kere. Ramos gibi stoper olsa yine rezil olur bizim takimda. Adam bir kere Real Madrid gibi takimda bile bir sürü hata yapip duruyor, örnegin Sociedad maci.

Sertlik oldugu bir kere tartisilmaz, gayet sert. Sert'i nasil anliyorsun bilemiyorum artik, sertlik demek ayaklarina kirmak icin oyuncuya dalmak degildir.

Hava toplarinda etkili olmayan stoperler cok var acikcasi. Bizde her yan top gol oluyor diye etkisiz demek yanlis bir kere. Ramos gibi stoper olsa yine rezil olur bizim takimda. Adam bir kere Real Madrid gibi takimda bile bir sürü hata yapip duruyor, örnegin Sociedad maci.

sert değil, forvetler çok rahat top alıyor ve sırtını dönebiliyor. sert demeyeyim de müdahele tercihlerinde sıkıntı var diyeyim
hava toplarında da iyi değil takımdan bağımsız olarak. belki boyundan belki de zamanlama sorunundan. ramosun nasıl kafa vurduğuna da çok dikkat etmedim ama denayer rakibi önde karşılama konusunda onu örnek alabilir
denayer'in real ve barçanın yanından geçeceğini sanmıyorum ama takımımız iyi olsa idi hızıyla bizde iş yapabilirdi. tabi sadece 1 sene kiralamak gibi bir saçmalık yaptık, keşke koray'ı ya da emrecan'ı develop etseydik onun yerine

sert değil, forvetler çok rahat top alıyor ve sırtını dönebiliyor. sert demeyeyim de müdahele tercihlerinde sıkıntı var diyeyim
hava toplarında da iyi değil takımdan bağımsız olarak. belki boyundan belki de zamanlama sorunundan. ramosun nasıl kafa vurduğuna da çok dikkat etmedim ama denayer rakibi önde karşılama konusunda onu örnek alabilir
denayer'in real ve barçanın yanından geçeceğini sanmıyorum ama takımımız iyi olsa idi hızıyla bizde iş yapabilirdi. tabi sadece 1 sene kiralamak gibi bir saçmalık yaptık, keşke koray'ı ya da emrecan'ı develop etseydik onun yerine
Celtic ve milli maclarda hava toplarinda dedigin gibi etkisiz degildi acikcasi. Biz daha Denayer'in ne oldugunu anlamadan bitti sezon. Iyi hazirlamadi takim'i Hamza, sürekli sakatlandi, sonra Semih ve Balta icin kesilde vsvs..

Oynamak en önemlisi, bknz Carole.. Sakatliktan sonra normal, simdiye daha iyi oluyor oynadikca. Aynisi Rodriguez icin gecerli her ne kadar bu iki ismin yaninda kalitesiz kalsada. Yine de iyi oynadigi dönemler gereksiz sekilde kesildi.

He birde sag bek fln da oynatildi cogu zaman.

Video ölcü olmaz ama burda bile oyuncularin net döndügü söylenemez, iyi savunuyor resmen.

JASON DENAYER | Galatasaray SK | 215/216 - YouTube

Son düzenleme:
Denayeri geri almak istiyorsalar, bu sefer Mn Utd.'den Timothy Fosu-Mensah'yi kiralamak lazim. Tecrübesiz, ama büyük yetenek.

Rodallega'ya quizde trdeki en yumuşak stoperi sordular

Cevap:Danayer

Açıklama:Önce top almanıza izin veriyor,sonra müdahale etmeye çalışıyor.
Bende katılıyorum,her ne kadar en iyi stoperimizde olsa daha sert olmalı.

Rodallega'ya quizde trdeki en yumuşak stoperi sordular

Cevap:Danayer

Açıklama:Önce top almanıza izin veriyor,sonra müdahale etmeye çalışıyor.
Bende katılıyorum,her ne kadar en iyi stoperimizde olsa daha sert olmalı.

nuff said
youtubedan 3-4 dklik video izleyecegime butun sene izledigim maclari baz almam yeterli olacaktir

Jose yi çok abartıyorsunuz. Adam okadar zeki ki yanındaki adama pas atamıyor. Yanlış pas tercihleri mevcut.

Fernando Muslera
Martin Linnes - Koray Günter - Lider Stoper - Carole / Telles
Miguel Veloso - Çalışkan O.Saha
Sinan / Podolski - Wesley Snejder - Armindo Bruma
Famara Diedhiou

Stoper ve orta saha transferleri gerçekten seçerek ve kaliteli isimler ile yapılırsa bir anda takım şampiyonluğa oynayabilir Avrupa'sız bir sezonda.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt