Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jose yi çok abartıyorsunuz. Adam okadar zeki ki yanındaki adama pas atamıyor. Yanlış pas tercihleri mevcut.

yanindaki adama pas atamamakla yanlis pas tercihi arasinda fark var
ewt bikac macta basit paslari batirdi ve gol yedik ama genel olarak oyun ici tercihlerinin yasina gore ust duzey oldugunu dusunmekteyim, hiyar tdlerimiz bu cocugu kullanamamislardir

ewt bikac macta basit paslari batirdi ve gol yedik ama genel olarak oyun ici tercihlerinin yasina gore ust duzey oldugunu dusunmekteyim, hiyar tdlerimiz bu cocugu kullanamamislardir

Cocuk bir kere hizli oynamayi düsünüyor, bizim kazmalar da buna ayak uyduramadigi icin o pas hatalarinin bir kaci olusmustu. Bizde topu 1-2 defa dürtmeden pas atamiyorlar ki.

Jose konusunda yanlis yorumlar yapiliyor ya.. Pas hatasi yapiyormus. Arkadas cocuk zaten riskli paslari oynuyor, yapacak elbette. Sürekli stoperlere verip alirsa bunun ne anlami kalir hata yapmasada?

Dikine oynayan pas hatasi yapar, bu cok dogal.

Hocalar güven eksikliğine yol açmış olabilir bilemem de oyun içinde ki tercihlerini pek doğru bulmuyorum.

Top ayağına yakışıyor ve dikine gitmesinide iyi beceriyor. Başka özelliklerini göremedim vallahi. Pas hatası ile yediğimiz gol varmı onu bile bilmiyordum bak:) olabilir bu tabiki ama.
Neyse pek ışık göremedim jose de. İnşallah tutarda ilerde sen haklı çıkarsın kazanan biz oluruz

forvet-orta saha/önlibero-lider vasıflı defans...iş bitti mi ? hayır tabiki işin ucunda TD var bakalım kimi alacaklar.

Bu differentiated thinking tecrübeni Denayer icin de bekleriz, dogru olan cünkü bu :hat:

Bu differentiated thinking tecrübeni Denayer icin de bekleriz, dogru olan cünkü bu :hat:

rodalleganin dedigi seyden haberim olmadan bir tespit yaptim sonra meger rodallega benim dedigimin birebir aynisini soylemis
nuff said, i think
rodallega bizden daha iyi biliyodur heralde bu isi
ayrica denayerin pozitif ozelliklerini de acik bir sekilde dile getirdigimi dusunuyorum, sadece kotu yonlerini soylemedim yani

José defansif anlamda rezalet 1 topçu. Oyun görüsü ve bazi maçlarda verdigi paslar fena degil ama günümüzün orta saha oyuncusu sadece ofansif anlamda degil, defansif anlamdada iyi olmasi lazim

Tecrübe kazanmasi lazim.

rodalleganin dedigi seyden haberim olmadan bir tespit yaptim sonra meger rodallega benim dedigimin birebir aynisini soylemis
nuff said, i think
rodallega bizden daha iyi biliyodur heralde bu isi
ayrica denayerin pozitif ozelliklerini de acik bir sekilde dile getirdigimi dusunuyorum, sadece kotu yonlerini soylemedim yani
Rodallega diyor diye daha iyi biliyor veya haklidir mantigi gecerli olmamali. Tabi eksikleri var yahu, genc daha. Muazzam yetenek oldugu gercegi degistirmez ve eminim elit stoper olacak. Olmaz ise kendi suclu cünkü elit stoper icin herseyi var.

Jose iyi bir takımın parçası olabilir sırıtmaz katkı da verir bana göre ama iyi bir takımın sadece... Makina gibi işleyen bir sistem takımının ,bu ülkede böyle birşey olamayacağı için gelebileceği en son yere geldi aslında aksini idda eden varsa alıntı filan yapmasın uğraşamam :)

Rodallega diyor diye daha iyi biliyor veya haklidir mantigi gecerli olmamali. Tabi eksikleri var yahu, genc daha. Muazzam yetenek oldugu gercegi degistirmez ve eminim elit stoper olacak. Olmaz ise kendi suclu cünkü elit stoper icin herseyi var.

bence elit stoper icin herseyi yok onu gecelim pls.
rodallega ligdeki o kadar stoper arasinda onu en yumusak sectiyse bu iste bir is vardir, dont u think?

Allah aşkına José şuan brumadan sonra kumaşı en sağlam adam elimizdeki bu adama hala gitsin kötü diyenler var 2 sezon dursun Selçuk'a beş gömlek üstte topçu olur Rodriguez sürati iyi driblingleri var ve gerçekten oyun zekası üst düzeyde gelişirse xavi inniesta gibi meclisinin en iyilerinden olur José

Kesinlikle daha semih gibi kazma varken denayer demesi saçma

Açıp bakmadım ama adam belki Semih'e karşı oynamadı?! Soru en kazma stoper değil, karşısında oynadığınız en yumuşak stoper. Bana göre de Denayer'in yanına böyle taş gibi birini alırsak hızıyla, çabukluğu ile iş yapar. Ama yanındaki adam hem hava toplarını toplayabilecek hem de sertlik seviyesi üst düzey biri olmalı.

jose bana göre çok çok yetenekli.laf edenleri eşek sudan gelinceye kadar dövmek lazım.adaletsiz bi takımda gerizekalı hocaların eline düştü.yaptığı ince işleri gören görüyo ama pas hatasında hemen yerin dibine sokuyolar.bizim taraftarda mallık var biraz.carole için de tuhaf tuhaf yorumlar yapılıyor.

Son düzenleme:
Aptal aptal işler , Olcan , Sabri ve Yasin'i kanatta deneyene kadar Joseyi deneseler herif belki şuan bankoydu , esas bölgesinde . Bi kere denemediler gerizekalı herifler.

Tolgay'ı alsaydık BJK kapmadan çok iyi olucaktı be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt