Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr
Galatasaray Dumankaya ile sponsorluk sözleşmesini fesih ederken sorun yaşamıyor. Sözlü anlaşma sağlanmış gibi. Ama Nike konusunda sorun var+

Çünkü Nike önümüzdeki sezonun önden gelecek 150 bin formasını Dumankaya reklamlı bastı, hazırladı
Şimdi bunların ne olacağı tartışılıyor. Galatasaray imha edilmesini istiyor. Ama böyle olunca da ortaya çıkan zarar 5-6 milyon TL civarında+
Bu konuda görüşmeler devam ediyor. Galatasaray yönetimi bakalım bu konuyu nasıl çözecek?

Yazın biri çıldırıp dursunu dövecek umarım canlı yayında falan olur da kaçırmayız.

Güzel bi takım kurar ve iyi hocalık yaparsa güzel olur. Önümüzdeki sezon BPL baya bi güzel olacak gibi.

Guardiola ve Conte'nin ne yapacaklarini cok merak ediyorum acikcasi. Bir de Mourinho dahil olursa bu lige seyir zevki daha da artar, ama United sanirim van Gaal ile devam edecekmis.

Guardiola ve Conte'nin ne yapacaklarini cok merak ediyorum acikcasi. Bir de Mourinho dahil olursa bu lige seyir zevki daha da artar, ama United sanirim van Gaal ile devam edecekmis.
Conte'yi o kadar iyi bilmiyorum da başarıları ortada. Büyük sorun yaşamazsa güzel bi takım izletir. Guardiola'yı izlemek keyifli olacak. Ve tabi KLOPP, Arsenal, Leicester, West Ham, Tottenham da var.

ManUtd, Van Gaal ile devam edecekse kadroda büyğk değişiklik yapmak zorundalar. Çünkü Van Gaal'e ya "iyi bir takım + 1-2 süperstar" lazım ya da bütün oyuncuların çok iyi olduğu bi takım.

Fransa'nin cok manyak bir kadrosu var. Adamlar turnuva icin en az 2 tane iddiali takim kurar simdiki mevcut oyuncular ile.

23 oyuncuyu belirlemek 16 takim arasinda herhalde Fransa milli takimi icin en zor olacak :D

stoper problemini cekicekler. Varane ve Bosscielny kaldi. Birde Mathieu ve Umtiti (sakho,zouma,laporte yok )

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr
Galatasaray Dumankaya ile sponsorluk sözleşmesini fesih ederken sorun yaşamıyor. Sözlü anlaşma sağlanmış gibi. Ama Nike konusunda sorun var+

Çünkü Nike önümüzdeki sezonun önden gelecek 150 bin formasını Dumankaya reklamlı bastı, hazırladı
Şimdi bunların ne olacağı tartışılıyor. Galatasaray imha edilmesini istiyor. Ama böyle olunca da ortaya çıkan zarar 5-6 milyon TL civarında+
Bu konuda görüşmeler devam ediyor. Galatasaray yönetimi bakalım bu konuyu nasıl çözecek?

:asd22: yuh ulan

90 derecede yikasinlar formayi o baskilar zaten cikar bunuda bizmi söyleyelim nike

Conte'yi o kadar iyi bilmiyorum da başarıları ortada. Büyük sorun yaşamazsa güzel bi takım izletir. Guardiola'yı izlemek keyifli olacak. Ve tabi KLOPP, Arsenal, Leicester, West Ham, Tottenham da var.

ManUtd, Van Gaal ile devam edecekse kadroda büyğk değişiklik yapmak zorundalar. Çünkü Van Gaal'e ya "iyi bir takım + 1-2 süperstar" lazım ya da bütün oyuncuların çok iyi olduğu bi takım.

Tabi basarili biri ama sonucta adam ne oyuncu olarak ne de teknik direktör olarak daha Italya disinda calismamis birisi :D Bak Klopp'u yazmayi unuttum ben, onun bu yaz transferlerini de merak ediyorum. Acaba Bundesliga'dan kimleri hedef alacak transfer icin. Leicester zirveye oynayamaz bence ama ilk 6 da falan yer alabilir, tabi ne kadar oyuncu kaybecedekler buna da bagli durum.

Ben van Gaal'i tanidigimdan beri sevmiyorum nedense. Hele hele Bayern döneminde acayip uyuz oluyordum, ama düsüste olan Robben'i aldi ve Münihe kazandirdi mesela.

Mourinho da dahil olsa Premier Lige güzel olur önümüzdeki sezon ama United dan baska alacak takim da yok su an onu.

Kante Pogba Matuidi
Griezzman Benzema Payet

Var mı unuttuğum :D

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dumankayalı formaların önüne bez diksin nike maaliyet fiyatının biraz üstüne satsınlar diziler-reklam firmaları falan havada kapar :D

alım gücü düşük taraftarlarımız da alır tabi ne var yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt