Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah Başsan(bedava)
Emre Güral(Bedava)
Engin Bekdemir(Eskişehir küme düşerse bedava)
Eren Derdiyok(Donk+Umut)

Emrah Başsan(bedava)
Emre Güral(Bedava)
Engin Bekdemir(Eskişehir küme düşerse bedava)
Eren Derdiyok(Donk+Umut)

olcan-yasin-umut 3lüsünü gönderebilsek 14 yerli için bu topçular fena olmazdı ancak

başta saydıklarım başımıza kalacağından kadroyu şişirmekten başka bir işe yaramaz bu isimler

kanımca

olcan-yasin-umut 3lüsünü gönderebilsek 14 yerli için bu topçular fena olmazdı ancak

başta saydıklarım başımıza kalacağından kadroyu şişirmekten başka bir işe yaramaz bu isimler

kanımca

14 yabancı 14 yerli olduğu için dediğin gibi umut olcan ve yasini iteleyebilirsek bedavaya gelebilirler

Ilkay sakatlanmis yine, Euro'yu kaciracakmis.

Griezmann, Coman, Payet, Benzema, Martial, Gameiro, Lacazette. Bu adamlara baksana 1 tanesi orta halli diyebilir miyiz?

Diyemeyiz. Daha burada yer almayan bir cok isim var üstelik. Sag bek disinda her mevkide fazlaca opsiyonlari var.

:hat:

Biraz da stoperde sikinti var. Varane,Mangala, Mathieu ve Rami var simdlik. Laporte,Zouma sakat Sakho da cezali bakalim ne cikacak o isten.

Transfer dönemi gelmeden nöbet başlığı açılmazdı diye biliyorum.

Satılık medyaya dursunun gündem değişsin diye yaptırdığı haberleri baz alarak burda yorum yapmak taraftarın hala uyuduğunu gösteriyor.

Asıl tartışma istifa başlığında olmalı.

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

bulent-tulun-acikladi-anlasma-var-mi-11898.jpg

üsüyoruz

Ciddi revizyon olmazsa seneye de 1 halt olmaz bizden.

Cenk Gönen
Eray İşcan
Semih Kaya
Koray Günter
Tarık Çamdal
Sabri Sarıoğlu
Ryan Donk
Jose Rodriguez
Hamit Altıntop
Umut Gündoğan
Emre Çolak
Yasin Öztekin
Olcan Adın
Umut Bulut
Oğuzhan Kayar
Sercan Yıldırım
Endoğan Adili
Jem Karacan
Berk İsmail Ünsal
Salih Dursun
Furkan Özçal
Lucas Ontivero

bunlarin hangisi süper ligde x bir takimda is yapar? hepsi rezil.. bir sürü de para ödeniyor bunlara

Ve bu oyunculardan 1 tanesinin bile gönderilmesi düşünülmüyo varsa yoksa sneijder , podolski , muslera

Linnes, Carole, Telles, Bruma, Denayer, Chedjou, Muslera, Sneijder.

Kalmasini istedigim ile kalacak gibi gorune yabancilarin karmasi. 6 yabanci daha alacagiz gibi.

Cenk Gönen
Eray İşcan
Semih Kaya
Koray Günter
Tarık Çamdal
Sabri Sarıoğlu
Ryan Donk
Jose Rodriguez
Hamit Altıntop
Umut Gündoğan
Emre Çolak
Yasin Öztekin
Olcan Adın
Umut Bulut
Oğuzhan Kayar
Sercan Yıldırım
Endoğan Adili
Jem Karacan
Berk İsmail Ünsal
Salih Dursun
Furkan Özçal
Lucas Ontivero

bunlarin hangisi süper ligde x bir takimda is yapar? hepsi rezil.. bir sürü de para ödeniyor bunlara

Cenk kalsin yedek kaleci, Cholak'da kalabilir. Koray Jose kiralansin. Digerleri satilmali ya da sozlesme fesh edilmeli. Hic biri Galatasaray'da oynayacak kalitede degil.

cenk yerine daha yetenekli 1 yedek kaleci bulamazmiyiz

hayrullah akyuz mesela

Cenk Gönen
Eray İşcan
Semih Kaya
Koray Günter
Tarık Çamdal
Sabri Sarıoğlu
Ryan Donk
Jose Rodriguez
Hamit Altıntop
Umut Gündoğan
Emre Çolak
Yasin Öztekin
Olcan Adın
Umut Bulut
Oğuzhan Kayar
Sercan Yıldırım
Endoğan Adili
Jem Karacan
Berk İsmail Ünsal
Salih Dursun
Furkan Özçal
Lucas Ontivero

Cenk yedek kaleci olarak kalmalı daha iyi bir kaleciyi zaten yedekte bekletemezsin.

Semih Kaya ve Koray Günter'den biri özellikle Koray'ın kazanılması gerektiğini düşünüyorum.

Emre Çolak kesinlikle kalmalı ve oynatılmalı son şans verilmeli gelecek sezon Avrupa'da yokken.

Yasin Öztekin ve Olcan Adın'dan da birinin kalması ve kulübe de oturması yada derinlik oluşturması taraftarıyım şu şartlarda.

Gelelim Sercan'a , kendisi Bursa'da iyi bir sezon geçirdi forvet oynamamasına rağmen ;

Aldığı süreye göre 11 maç yaklaşık görev yapmış ve 4 gol 6 gol pası ile sezonu tamamlamak üzere.

Sezon başı kampında şans verilmeli en azından Umut yerine kendisi takımımızın üçüncü forveti olmalı yine bu şartlarda.

Hayrullah
Semih Emre Hakan Eren A.
Selçuk Mehmet
Sinan Emre Yasin
Eren D.​

+ Alperen, Birlo, Sabri, Sercan

Önümüzdeki sezon yerli rotasyonumuz konulu çalışmam

Hayrullah
Semih Emre Hakan Eren A.
Selçuk Mehmet
Sinan Emre Yasin
Eren D.​

+ Alperen, Birlo, Sabri, Sercan

Önümüzdeki sezon yerli rotasyonumuz konulu çalışmam

Şu şartlarda Hayrullah , Eren Albayrak , Mehmet Ekici ve Eren Derdiyok'un transferi bile zor hocam hele ki yerli rotasyonuna.

Keşke bu şekilde olsa , Eren'i de beğeniyorum ben şahsen ; Caner vol.2 olabilir.

Birlo konusunda kararsızım , Sabri'yi kesinlikle istemiyorum , Sercan'a şans verilmeli.

Şu şartlarda Hayrullah , Eren Albayrak , Mehmet Ekici ve Eren Derdiyok'un transferi bile zor hocam hele ki yerli rotasyonuna.

Keşke bu şekilde olsa , Eren'i de beğeniyorum ben şahsen ; Caner vol.2 olabilir.

Birlo konusunda kararsızım , Sabri'yi kesinlikle istemiyorum , Sercan'a şans verilmeli.

Mehmet Ekici değil Topal

Muslera - Cenk - Alperen

Yabancı - Linnes
Chedjou - Koray - Emrecan
Yabancı - Hakan
Carole - Telles

Yabancı - Selçuk - Birhan
Yabancı - Jose

Sinan - Bruma
Sneijder - E.Çolak
Podolski - Yerli

Yabancı
- Yerli - Sercan

14 yabancı, 12 yerli + 2 tane de altyapıdan eleman. Tamamdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt