Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balotelli olmaz mı hazır piyasası çok düştü
Melo'da geldiğinde disiplinsiz diyorlardı tam taraftarın sevdiği oyuncu tipi Balotelli
Sneijder'da geldiğinde formsuzdu Balotelli'de kendini bulur yaşı da daha 25
Mario-Balotelli-Italy-vs-Germany-Euro-2012_2875594.jpg

football-club-soccer-premier-league-english-soccer-league-mario-balotelli_3195486.jpg

mario-balotelli-manchester-city-newcastle-penalty_3263084.jpg

Mario-Balotelli_Besiktas-750x500.jpg

Sanki mevcut takımdaki oyuncular gece kulübünden çıkıyoda balotelliye sallıyorsun

Sanki mevcut takımdaki oyuncular gece kulübünden çıkıyoda balotelliye sallıyorsun

gece kulübüne gitmeyen oyuncu çok az zaten ama Balotelli bunu abartan bir isim. her gitti takımda takım arkadaşları ve hocasıyla sorun yaşayan bir oyuncu + öyle ahım şahım bir performansıda yok + çok pahalı. takıma yarardan çok zararı olur her açıdan. geçiniz.

gece kulübüne gitmeyen oyuncu çok az zaten ama Balotelli bunu abartan bir isim. her gitti takımda takım arkadaşları ve hocasıyla sorun yaşayan bir oyuncu + öyle ahım şahım bir performansıda yok + çok pahalı. takıma yarardan çok zararı olur her açıdan. geçiniz.

Opsiyonlu kiralanmansında sakınca yok bence baktın kötü dediğin gibi disiplinsiz kadro dışı bırakırsın olur biter ama gelip bizde kendini bulursa alırsın , gece kulübü içinde olcan ve sabriyle takılırlar pek sorun olmaz.

Zannetmiyorum ama Falcao gelirse Baros etkisi yaratır. Zannetmememin nedeni ise Falcao'nun Avrupa'da olmayan bir takıma gitmek isteyeceğini düşünmemem.

Falcao çok gözden düştü, ona rağmen Türkiye'de de çok iş yapar ama adam daha ölmedi. Gelecek olsa ancak CL'ye giden bir takıma gelir o da yılda en az 4 milyon Euro maaşla.

Yani kısaca hayal.

Zannetmiyorum ama Falcao gelirse Baros etkisi yaratır. Zannetmememin nedeni ise Falcao'nun Avrupa'da olmayan bir takıma gitmek isteyeceğini düşünmemem.
Falco o zihniyedde olsa monte carloya gitmezdi ama yinede alma ihtimalimiz yok gibi parashal mevzular xd

Falco o zihniyedde olsa monte carloya gitmezdi ama yinede alma ihtimalimiz yok gibi parashal mevzular xd

Falcao oraya para için gitti r'taş. Bonservisiyle gitti. Yeni bir proje, yeni bir başlangıç yapmak için gitti. Bize gelirse kiralık olarak gelecek. Eğer kiralık olarak gidecekse de Avrupa'da oynayan bir takıma gitmek isteyecektir bence.

Aslan News ‏@Aslanews 10 sa.10 saat önce
Sözleşmesi sezon sonu biten forvet Diabate kulübe önerildi. Scout ekibi kapsamlı bir rapor hazırlayacak. (Sabah)

Aslan News ‏@Aslanews 9 sa.9 saat önce
Yönetim, sözleşmesi sezon sonu biten Emrah Başsan ile görüşmek için Antalyaspor'dan izin istedi. (Milliyet)

Aslan News ‏@Aslanews 4 sa.4 saat önce
Kiralık olarak Real Sociedad forması giyen Galatasaraylı Bruma ile Sevilla ve Ajax ilgileniyor. (Record)

Bu nasıl mallık ya sen ne diye izin istiyorsun

Falcao mu yahu şaka gibisiniz gerçekten la adam geçen sene leblebi goller attı bizden önce kaç kulup ister haberin var mı?

Falcao'yu yine kimle karıştırdın meraklardayız. Adamın son 2 yılda toplam 10 golü var yok

Ek olarak yamulmuyorsam 2 kiralama bedeli olarak toplamda 13 milyon euro gibi bir rakam ödendi. Yine en kötü 5 milyon euro civarında saçma bir bedel olur. O kadar paramız varsa serbest kalacak adamlardan 2sine imza bedeli olarak verirsen koşarak gelirler.

Son düzenleme:
Falcao'yu yine kimle karıştırdın meraklardayız. Adamın son 2 yılda toplam 10 golü var yok

Ek olarak yamulmuyorsam 2 kiralama bedeli olarak toplamda 13 milyon euro gibi bir rakam ödendi. Yine en kötü 5 milyon euro civarında saçma bir bedel olur. O kadar paramız varsa serbest kalacak adamlardan 2sine imza bedeli olarak verirsen koşarak gelirler.
Sakatlanmadan önceki halini diyorum o kada oldu mu yaw.2 sene falanz

Beyler sjmdi uefaya katilamiyoz mu kupada finale ciktk fenerin zaten avrupa garanti dogal olarak kaybetsekte gitmiyoz mu kupadan biride uefaya gidiyor diye biliyorum aydinlatin

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler sjmdi uefaya katilamiyoz mu kupada finale ciktk fenerin zaten avrupa garanti dogal olarak kaybetsekte gitmiyoz mu kupadan biride uefaya gidiyor diye biliyorum aydinlatin

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş sen 2014 den beri futbol takip etmion sanırsam pandev çoktan mefta oldu kupada finale çıkanda avrupaya gidemiyor artık almak farz xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt