Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter'da Mehmet Özbek'in şu sıralar Hagi ile görüştüğü söyleniyor

İnşaallah doğru haber değildir

BİLGİ ; Galatasaray'da transferden sorumlu isim olan Mehmet Özbek şu saatlerde İstanbul'da bir otelde Gheorghe Hagi ile kahve içiyor..

Diger konuda bende yazmistim bunu ama bu hafta hayir maci varmis Hagi de TD olarak katilacakmis

Bakın bu ülkede forveti iyi olan çıkıp şampiyon oluyor başka bir açıklaması yok bu işin bi bjk ye bi fb ye bak bide bize

Gerekirse sadece forvet alınsın para verilip geri kalanı fransadan gelsin yine şampiyonluğa oynarız 2 3 tane carole tarzı adamla

Ki falcao şuan cidden düştü avrupada hiçbir takım onu as forvet olarak almaz o maliyete giremez ancak kaybedecek bişeyimiz yok bizim ve falcao kiralık olarak 6 7 milyonluk maliyeti olur ki zaten yaratacağı etki golleri stadı doldurması bir kısmını karşılar

Ben bu riske girerim başkan olsam kesinlikle

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Falcao Sneijder'in aldığı yıllık ücretinin en az 2 katı ister. Ayrıca son 2 sezon b.k gibi oynadı

Yani hayal

Mesela Ljaic inter de iyi top oymamasına rağmen inter kullanmıcak opsiyonu Roma ise göndermek istiyor gidip kiralasak opsiyonlu hem genç hem akıllı bi adam sneijderle anlaşır hızı şutu frikiği herşeyi var kiralık o kadar ucuz olur ki zaten alacağımız katkıyla parası çıkar bile

Falcao'nun forması bu ligde 20 gol atar

Hagi mi?

Futbolcu olarak efsanemizdir ama TD olarak bir daha gelmemesi gereken kişidir. Yazık olacak gelecek sezon yine. Anlaşıldı...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hagi'nin antrenorlugune laf edenleri tekme tokat dövmeye varmisiniz Aziz milletim

Yabancı olsunda ne olursa olsun.

Hagi buyursun gelsin. Camianın çocugu.

Ama yine gidip Evlatçılık yapmasın. Stancu Culio Zapata tarzı adamlar görmeyelim.

Çok Net

Papiss Cisse

Miguel Veloso

Gary Medel veya Felipe Melo

Bruma ve Tellesde dönsün.

Dzemoda dönüyorsa gelsin.

Bir tanede Stoper şart mutlaka. Ranocchia kiralanabilir.

Muslera

Linnes-Ranocchia-Chedjou-Carole(Telles)

Veloso-Melo(Medel)

Podolski-Sneijder-Bruma(Sinan)

Papiss Cisse

Al sana kadro.​

Gheorghe Hagi: "Galatasaray ne zaman kötü ben burada, Galatasaray ne zaman iyi ben yok..."

Yalnız sneijder in 7.5 milyonluk bedeli ile burda durması biraz zor gözüküyor korkuyorum

Tek tesellim gs ı çok seviyor olması

Yalnız sneijder in 7.5 milyonluk bedeli ile burda durması biraz zor gözüküyor korkuyorum

Tek tesellim gs ı çok seviyor olması

Giderse gider

5.lik hesabı yapan takım oyuncu kaybetmekten mi korkacak

wesley de gider muslera da gider gitsin de herkes yan gelip yatıyor

Tabiki ne Muslera'nın, ne de Sneijder'in gitmesini istemem. Ama eğer kendileri gitmek isterse, kapı orada. Gidebilirler.

i love you hagiiiii i love you hagiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagi i love you hagiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii i love you hagiiiiiii

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt