Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijderi 595. kez gönderdik bu sezon

3 tane oyunun iki yönüne katkı verecek sağlam merkez

2 tane dinamik kanat

1 tane üst düzey forvet

olmalı artık bu takımın öndeki kurgusu

İleride sürekli ayağına top bekleyecek, alamadığında eli belinde gezecek adamı taşıyacak halimiz kalmadı

Herkes sürekli oyunun içinde olmalı

3 tane oyunun iki yönüne katkı verecek sağlam merkez

2 tane dinamik kanat

1 tane üst düzey forvet

olmalı artık bu takımın öndeki kurgusu

İleride sürekli ayağına top bekleyecek, alamadığında eli belinde gezecek adamı taşıyacak halimiz kalmadı

Herkes sürekli oyunun içinde olmalı
bennasser var ortasaha için,bi de zımba gibi bi zenci bulmalı ortasahaya.kanat transferi kolay,forvete de dembele ve mousset var

sneijder selçuk donk üçlüsünün yerine
omar abdulrahman badou ndiaye walace souza üçlüsü kesinlikle gerek

yeter artık ben korneri bile kalecinin kucağına gönderen sneijder selçuk u ilerde ayağına top bekleyen eli belinde dolaşan podolski yi istemiyorum
2016 da sneijder deplasman a gitmedi ya olabilir mi böyle birşey istediği maçta oynuyor adam tamam dünya yıldızı inanılmaz yetenekli ama artık çok statik yerinde çakılı bir adam oldu şampiyonlar liginde kale çizgisine gidip pres yapan kendi ceza sahamıza kadar gelip adam kovalayan sneijder nerde bu sneijder nerde

Muslera
Linnes ??? ??? Carole
??? ???
??? Sneijder ???
???

Hangi parayla bu kadar adam alınacak...

------------------------------------------muslera------------------------------------

---linnes----------------transfer-----------------transfer--------carole(telles)----

--------------------------------transfer---------------------transfer-----------------

--------------------------------------------sneijder-----------------------------------

-----sinan(bruma)----------------------------------------------transfer-------------

--------------------------------------------transfer------------------------------------

Abartmayalım
Muslera
xxx Chedjou xxx Carole
xxx xxx
Sinan Sneijder Podolski
xxx

5 transfer yeterlidir. Sağlam bir stoper, 2 tane canavar gibi orta alan, Elmander tarzı bir forvet.

stopere korayı yaz,kanada sinan gümüş,diğer kanada belki bruma belki bi fransız,forvete mousset.ortasaha zor bi olay,onu bilemedim.

Tamam Sinan'ı yazdık ama Bruma'ya güvenemiyorum oraya üst düzey bi adam lazım... Defansa Koray'ı yazarım ama yanına çok sağlam ve tecrübeli biri şart... En sıkıntı bölgemiz orta saha iki tane çok iyi adam lazım oraya...

Tamam Sinan'ı yazdık ama Bruma'ya güvenemiyorum oraya üst düzey bi adam lazım... Defansa Koray'ı yazarım ama yanına çok sağlam ve tecrübeli biri şart... En sıkıntı bölgemiz orta saha iki tane çok iyi adam lazım oraya...
fransız zenci biri lazım.tatlı sert oynayan,tekniği yeterli.yanına da koşan,top kapma özelliği olan pır pır biri belki de

Abartmayalım
Muslera
xxx Chedjou xxx Carole
xxx xxx
Sinan Sneijder Podolski
xxx

5 transfer yeterlidir. Sağlam bir stoper, 2 tane canavar gibi orta alan, Elmander tarzı bir forvet.

Sağ bek Linnes rahatlıkla oynar... Sinan - Bruma - Podolski kanatlara yetmez 1 tane üst düzey adam şart...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt