Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.483
- 4.854
- 1.618
kilit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fransada çokhakim ziyech veya feghouli tipinde bir arap oyuncu istiyorum bu yaz
bennasser var ortasaha için,bi de zımba gibi bi zenci bulmalı ortasahaya.kanat transferi kolay,forvete de dembele ve mousset var3 tane oyunun iki yönüne katkı verecek sağlam merkez
2 tane dinamik kanat
1 tane üst düzey forvet
olmalı artık bu takımın öndeki kurgusu
İleride sürekli ayağına top bekleyecek, alamadığında eli belinde gezecek adamı taşıyacak halimiz kalmadı
Herkes sürekli oyunun içinde olmalı
stopere korayı yaz,kanada sinan gümüş,diğer kanada belki bruma belki bi fransız,forvete mousset.ortasaha zor bi olay,onu bilemedim.Muslera
Linnes ??? ??? Carole
??? ???
??? Sneijder ???
???
Hangi parayla bu kadar adam alınacak...
stopere korayı yaz,kanada sinan gümüş,diğer kanada belki bruma belki bi fransız,forvete mousset.ortasaha zor bi olay,onu bilemedim.
fransız zenci biri lazım.tatlı sert oynayan,tekniği yeterli.yanına da koşan,top kapma özelliği olan pır pır biri belki deTamam Sinan'ı yazdık ama Bruma'ya güvenemiyorum oraya üst düzey bi adam lazım... Defansa Koray'ı yazarım ama yanına çok sağlam ve tecrübeli biri şart... En sıkıntı bölgemiz orta saha iki tane çok iyi adam lazım oraya...
Abartmayalım
Muslera5 transfer yeterlidir. Sağlam bir stoper, 2 tane canavar gibi orta alan, Elmander tarzı bir forvet.
xxx Chedjou xxx Carole
xxx xxx
Sinan Sneijder Podolski
xxx