Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak bir guzellik yapip kankasini goturse, bonservis falan da istemeyiz. Yeterki gitsin

Transfer Mransfer düsünmeden önce su iki Buffalo dassaklarindan kurtulsak fena olmaz

Kimse konuşmuyor ama Selçukdan da kurtulmak lazım artık , yedek olarak kalabilirdi de yedeğe çekmezler şuan zarar ettirecek sonraki sene de. Dikine hiç gidemiyor , Emre Çolak da onun izinde
Gerekirse kadrodışı bırakılmalı ama orta ikili mutlaka değişmeli.Kadrodışı kalıp para almayı gururuna yediriyorsa buyursun kalsın.Tabi bu durumda futbol kariyeri bittiğinde kulüpsüz kalır.Yorumcu olursa kim kaale alacak?

Basaksehir zamaninda € 400k ya transfer etmis Edin Visca'yi suanki piyasa degeri € 6.75 miljon. valla helal olsun

Bu nedir anlamadım inşallah doğrudur?

mustafa inci ‏@mustafainci 29 dk.29 dakika önce
En sevdiğimiz dönem geliyor. Transfer dönemi
1f60e.png
Mehmet Topal Galatasaray'a şimdiden hayırlı olsun.
1f44a-1f3fb.png
1f44a-1f3fb.png
1f44a-1f3fb.png

Önce en az Selçuk kadar iyi cm bulmak lazım, ondan sonra gönderilsin.

Joséyi o bölgede denedik neredeyse her maç gol yedirdi, Chedjou o mevki için temposuz, Birlo max. 45 dk. top oynayabiliyor. Donk'un ne olduğu herkes biliyor. Emreçe güvenilmez

Mali kriz, UEFA fairplay kriterleri, takımın yaşı, Hamza nın bozuk kadro muhendisliği gibi sorunları dikkate alarak yeni bir takım kurmalıyız. Eldeki yaşlı, performansı düşük oyuncuları elden çıkarıp genç, fiziği güçlü, başarıya aç , düşük maliyetli oyuncular alınmalı.

Gitmesi gerekenler : Eray, Tarık, Hamit, Bilal, Umut, Jose, Donk, Olcan, Emre Ç, Sabri, Denayer(sözlesme geregi), Yasin
İyi teklif gelirse gidebilecekler ; Poldi, Sneijder, Muslera, Selçuk, Semih

Telles ve Bruma nın geri gelecegi varsayılırsa, alınması gerekenler ;
1-En az 1 stoper (uzun boylu, hava toplarına hakim, cevik, liderlik yapabilecek biri)
2-En az 2 forvet (biri Eren Derdiyok olabilir)
3-1 ön libero (Melo benzeri, savaşan, hava toplarına hakim, defansı ve ofansı düşünen biri)

Süper Lig'de yayın gelirinden kim ne alacak?Beşiktaş son 2 maçı da kazanırsa 94 milyon TL gibi görünüyor.

CiGBy5VWwAADU_f.jpg

Mrcea Lucescu'nun Galatasaray sorusu karşısında, "Bu suale verecek cevabım yok. Şu an hala Shakhtar Donetsk'in başındayım. Galatasaray ile ilgili gelişmeler konusunda yorum yapmak istemiyorum. Sezon bitsin ne olacağını hep birlikte göreceğiz" yanıtını verdi.

Mrcea Lucescu'nun Galatasaray sorusu karşısında, "Bu suale verecek cevabım yok. Şu an hala Shakhtar Donetsk'in başındayım. Galatasaray ile ilgili gelişmeler konusunda yorum yapmak istemiyorum. Sezon bitsin ne olacağını hep birlikte göreceğiz" yanıtını verdi.

Gelişmeler var mı lan yoksa sevinsek mi?

Orta sahaya tempoyu yükselten oyuncuya ihtiyacimiz var diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt