Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles ve Bruma hayırlı olsun camiamıza.

Paredes ofansif orta saha degilmi?

Tamam.

Ama bu cocuk Roma nin tapulu mali. 2 ay evvel Liverpool un istedigini duymustum, bize yedirmezler malesef. Roma kendisi 6 milyon € vermisti.

Hakan Delikanli kiralayabileceğimizi düşünüyor. Ben onu da düşünmüyorum. Rom oyuncuyu kiralamak istese bile bu sezon olduğu gibi yine gözlerinin önüne Serie A'dan bir takıma kiralarlar diye düşünüyorum.

Leo Paredes'i kiralamak dahi zor, zaten belirtmistim bende. Ama cidden Melo dan sonra tam aradigimiz isim iste. Bir sekilde alinsa keske söyle 1-2 sene kiralik.

@Hakan Delikanli kiralayabileceğimizi düşünüyor. Ben onu da düşünmüyorum. Rom oyuncuyu kiralamak istese bile bu sezon olduğu gibi yine gözlerinin önüne Serie A'dan bir takıma kiralarlar diye düşünüyorum.
Bencede bize birakmazlar, yabanci basinda surekli adi Ingiliz takimlari ile aniliyor ozellikle Liverpool ve City ile. Hani Roma satmasam dese bile Empoli dan daha iyi bir takima verirler mesela Torino gibi bir takima. Keske kiralaya bilsek tabi.

Galatasaray, Benfica'da kadro dışı kalan Faslı kanat oyuncusu Adel Taarabt (26) ile ilgileniyor. (Le 360 Sport)

yeni duyumla geldim rdashlar

Orta sahayı Mendy/Rode - Tolisso şeklinde kursak çok iyi olurdu.

Galatasaray, Benfica'da kadro dışı kalan Faslı kanat oyuncusu Adel Taarabt (26) ile ilgileniyor. (Le 360 Sport)

yeni duyumla geldim rdashlar

Alalım. QPR'yi Championship'ten EPL'ye çıkardığı döneminden beri severim kendisini. Takımının reis'iydi o dönem.

alemci taarabt skilldaşı ben arfa gibi akıllanıp futbola yoğunlaşır mı ki

Yuh Taarabt daha 26 yasinda miymis.

Ben 30'a geldi diye düsünüyordum.

Taarabt 100 kilo vardir heralde

Disiplinli bir antrenorle katki saglar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt