Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler sampiyonluk formülünü yazıyorum ben arfa ,saglam bi forvet birde selcugun yanına iyi bi orta saha misal yaya toure olabilir cift yönlü katkı verebilicek defansa gerek yok zaten muslera var besiktas bu ligde defans olmadan sampiyon olunacagını gösterdi bize.neyse bu 3 transfeer bizi sampiyon yapar seneye

Dursun Özbek (Faruk Süren'e): "Seçime gitmeyi düşünmüyorum, kulübe zarar verir. Araya seçim girerse 80 M TL'lik ödemeyi kimse yapamaz." (HT)

fenerbahce her sene 20 30 miljon euro ustune transfer yapiyor , onlar nasil ceza yemiyor ben onu anlamiyorum

25 yaşındaki Emreyi 2 maçlık performansla kadroda tutana kadar Jose Ontivero Telles ve Bruma yı kadroda tutmak lazım , KENDİ MEVKİLERİNDE DENEYEREK.Medyanın yerli seviciliği onu şuan burada tutuyor

Fransa 2.Liginden yumurta kafalı , siyahi , 184 boylarında adam yiyen ortasaha bulmak lazım adam alıcaklarsa scouting diye

Inter yönetimi, Telles için belirlenen 8.5 milyon €'luk bonservis bedelini ödemek istemediğini Galatasaray'a bildirildi. (TRT Spor)

Carole-Telles rotasyonu sol bek için gayet yeterli olacak

Telles Hamza'nın yüzüne tükür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt