Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kpasaya cenk de verilebilir
basaksehire olcan, balta falan itelenebilir
boyle seyler yaparak duzluge cikariz anca

Kasimpasa ve hele hele Basaksehire mutlaka topcu vermek lazim. Basaksehir zaten havada kapiyor 3 büyüklerin "artiklarini".

Hem topcular düzenini de bozmus olmuyor, yasamlarini Istanbulda sürdürmeye devam ediyorlar.

kpasaya cenk de verilebilir
basaksehire olcan, balta falan itelenebilir
boyle seyler yaparak duzluge cikariz anca

eren-visca-s.aziz gibi adamlar en azından kadroya derinlik katar.

s.aziz icinde semih verilebilir.

ilk aşamada takımdaki faydasız oyuncuların tümü gönderilmeli, bu gönderimi takas yolu ile gerceklestirip yukarıdaki topcuları kapabilirsek bayagı rahatlarız.

eren-visca-s.aziz gibi adamlar en azından kadroya derinlik katar.

s.aziz icinde semih verilebilir.

ilk aşamada takımdaki faydasız oyuncuların tümü gönderilmeli, bu gönderimi takas yolu ile gerceklestirip yukarıdaki topcuları kapabilirsek bayagı rahatlarız.

Ne derinligi? Bize ilk 11 oyunculari lazim. Serdar Aziz gelse ne olur gelmese ne olur.
Faydasiz oyuncular gönderilmeli diyorsun ama Serdar Aziz kadro derinligi icin gelsin diyorsun. Ayni seyi Donk icin de diyordun, hatirlatmak isterim.

Eren ve Visca olabilir ama Visca icin cok para isterler bence.

Ne derinligi? Bize ilk 11 oyunculari lazim. Serdar Aziz gelse ne olur gelmese ne olur.
Faydasiz oyuncular gönderilmeli diyorsun ama Serdar Aziz kadro derinligi icin gelsin diyorsun. Ayni seyi Donk icin de diyordun, hatirlatmak isterim.

Eren ve Visca olabilir ama Visca icin cok para isterler bence.

s.aziz ii stoper. donk gibi kabak cıkacagını sanmıyorum.

özellikle milli takımda düzenli oynamaya basladıktan sonra bayagı gelisti.

Geçen sezon free agent Ben Arfa yazdığımda , Hohohoho Ben Arfa mı kaldı , futbol kariyeri bitti onun , daha yoğunlaşamaz

Bs6UJ1dCcAErVNM.jpg

yazıp şunu gösteren karalamacılar , şimdi Taarabt için iş başında.

Taarabt ve Adebayor gelse şu an taraftar böyle karalama uğraşı içine girmezse , Van Persie ve Naninin 3 katı performans verirler.

Taarabt Sneijder Podolski
Adebayor​

Hayalindeki hücum hattı bu mu yani?

Soru: Kim defansa dönecek?

Çilek hayalinizden çikin. Takim Sneijder-Poldi-Selçuk beraber oynadiginda bile defansif anlamda geriye gidiyor

Ade ve Ben Arfayi da ekledikten sonra takim iyice agirlaşmiş olur.

muslera

linnes --- neustadter--- n'koulou --- telles

nordtveit ------ veloso

feghouli ----- sneijder ------ bruma

pato

bonserw : €7m

​

Son düzenleme:
Çilek hayalinizden çikin. Takim Sneijder-Poldi-Selçuk beraber oynadiginda bile defansif anlamda geriye gidiyor

Ade ve Ben Arfayi da ekledikten sonra takim iyice agirlaşmiş olur.

Bu seneki takımın şu halinin nedeni takımın 60'dan sonra düşüp , defansta Semihin , Sabrinin Olcanın aptal aptal hatalar yapması mı? Hucum hattımı sence?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt