Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Club Brugge da cok iyi bir sezon geciren izquierdo'yu almak lazim

falcao olmadı gyan oldu o da olumlu. Hatta donk rodallega takası oldu o da olumlu

rodelga-eren-emre güral santrafor hattı icin yeterli adamlar.

merkeze bonservisi elinde m.topal alınmalı.

sol acığa keza bonservisi elinde ben arfa.

stoperede cacares-skertel'i alabilsek tamamdır.

Bu ikisi hurafe. Ne topalın bonservisi elinde olur ne de arfa'yı alırsın adam boşuna 1 sene kasmadı premier ligden bir kulüp her türlü alır. Normal şartlarda yarışamıyorsun şu an iki adım geriden hiç yarışamazsın. Bu ikisini sonsuza kadar unutalım. Ayrıca topala gidene kadar gidip meloyu geri kirala

Bu ikisi hurafe. Ne topalın bonservisi elinde olur ne de arfa'yı alırsın adam boşuna 1 sene kasmadı premier ligden bir kulüp her türlü alır. Normal şartlarda yarışamıyorsun şu an iki adım geriden hiç yarışamazsın. Bu ikisini sonsuza kadar unutalım. Ayrıca topala gidene kadar gidip meloyu geri kirala

Yerli topçumuzda olmali. Şu an Topal Melo'dan iyi. Melo'nun işi bitti. Onu iyi hatirlayacağiz:(

Topal'i bu Dursun zaten almaz. Şöyle bonservisli mal gibi sezon sonu sözleşmesi biten oyuncu olsa hemen alirdi.:red:

Son düzenleme:
Gökhan İnler daha 31 yaşındamış

Şöyle 3-4m avroya alınabilir bence

dram hayal kırıklıkları ağır sinir stres cinnet nöbeti bence başlamadan bitirin bu nöbeti kapatın :D

Bence Gokhan Inleri daha rahat paraya birakirlar. Kante felan kalirsa hic Lesterin planlarin icinde degil gibi

Ne Inleri ya. Melo yu geri getirelim daha iyi.

Bizi kaç defa red eden herifi bir de 32 yaşında alacak mıyız? Gitsin başka kapıya hıyar ağası.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt