Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
renktaş bu karşılaştırma ile neyi vurgulamak istedin

iki topçunun bu sezonki performansini kiyaslamak istedim sadece

Misal hava toplarda Melo daha iyi, fakat top çalma ve basarili pasa gelince Topal bu sezon daha iyi oldugunu görebiliyoruz

Melo Topaldan daha az maç oynasada, oynadigi takim Fenerden daha iyi oldugunuda görmezden gelmeyelim

Misal hava toplarda Melo daha iyi, fakat top çalma ve basarili pasa gelince Topal bu sezon daha iyi oldugunu görebiliyoruz

Melo Topaldan daha az maç oynasada, oynadigi takim Fenerden daha iyi oldugunuda görmezden gelmeyelim

Ligler arasındada bariz fark var

Idrissa Gana Gueye
avrupanın 5 büyük liginde kante ile birlikte en çok top kapan futbolcu hazır aston villa küme düşmüşken çökelim
ortasahaya aradığımız dinamiz sertliği getirir kesinlikle birde Badou Ndiaye--Idrissa Gueye ikilisini yaparsak en dinamik orta saha bizim olur ligde

Gueye cok top kapti ama en az onun kadar da pas hatasi yapan biri.

topal 800 dk fazla oynamish

Buda enteresan.

oioio.png

Tamam Caner fazla maç oynamamiş ama top çalma ve tackle gelince baya düşük performans sergilemiş bu sezon.

Ergün Penbe: Galatasaray'ı futbolcular yönetiyor. Amaç Selçuk’la Burak’ı ayırmaktı. Ayırdılar zaten. İşi bilmiyorlar.
Ergün Penbe: Sneijderi göndermeleri lazım. Ya Sneijder’i tutup Podolski’yi göndermeleri, ya Podolski’yi tutup Sneijder’i göndermeleri lazım

bunlari biri mikrofonlardan uzak tutsun

Ergün Penbe: Galatasaray'ı futbolcular yönetiyor. Amaç Selçuk’la Burak’ı ayırmaktı. Ayırdılar zaten. İşi bilmiyorlar.
Ergün Penbe: Sneijderi göndermeleri lazım. Ya Sneijder’i tutup Podolski’yi göndermeleri, ya Podolski’yi tutup Sneijder’i göndermeleri lazım

bunlari biri mikrofonlardan uzak tutsun

Malmısın ergün

yalnız melonun takımı fenere göre oynadığı lige ölçeklersek epey kötü bir takım ayrıca melonun mücadele ettiği orta saha oyuncularıyla topalınkiler arasındaki farkı biliyoruz

topalın epey iyi bir sezon geçirdiğini ben de süşünüyorum bu arada

Stuttgart ligden düstü.

Kostic icin bastirmak lazim derhal.

Ergün gercekten demis mi bunu?

Abi bizim eski topcularin niye neredeyse hepsi evlatci zihniyetinde?

Ergün gercekten demis mi bunu?

Abi bizim eski topcularin niye neredeyse hepsi evlatci zihniyetinde?

yanlis söylememis aslinda. Ikisininde defansa yardimi 0 in altinda . Heeee Söyle yaparsin. Sol kanadi Poldi - Carole/Telles, Sag Kanadi Linnes vs Hizli cevik offansi defansi yerinde . Orta sahayada Sadece defansi düsünün ara sira offansa katilan bir dmc ile oynarsan tutar seni. Birde stoperlerin gerizekali olmamalari gerek. Yani Agger muhakkak alinmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt