Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erenin 15 gol atması veya 10 gol atması sorun olmz.Elimizde zaten Podolski ve Sinan gibi oyuncular olacak.Eren+yedek forvet alıp tüm enerjimizi 2 orta saha oyuncusu için harcamalıyız.Bruma gidecekse onun yerine kanat alınabilir ama 2 orta saha şart.

Muslera
Cavanda Chedjou Semih Carole
Selcuk Vainqueur
Sinan Sneijder Bruma
Mousset

- Cavanda 2-2.5m tutar
- Vainqueur 3.5-4m tutar
- Mousset 1.5-2m tutar

Cavanda bizde is yapar. Hizli ve bindirmeyi seven bir oyuncu. Semih'in yazmamin sebebi oraya yabanci transfer alsak, takimda 2 turk olur, buda bize yakismaz. Son oynadigi maclarda da fena degildi. Vainqueur roma'da onunde daha iyi oyuncular oldugu icin roma'dan ayrilabilir. Melo gibi agresif ve hirsli bir oyuncu. Sinan ve Bruma'ya bir sans verilmesi lazim, ikisinden de gelecek sezon iyi bir teknik direktorle birlikte patlama bekliyorum. Mousset genc ve potansiyeli olan bir oyuncu, henuz genc olmasina ragmen cok iyi bir sezon gecirdi. Le Havre'nin bir baska yetistirdigi yildiz diyebiliriz.
Zaten yildiz alma luksumuz yok. Finansal olarak zor durumdayiz, kolay kolay yillik ucreti olarak 2-3m veremeyiz artik. Gelecek vaad eden, genc, potansiyelli oyunculara yonelmeliyiz, yani scout ekibine cok is dusuyo.​

CilcBM2WEAAOHsI.jpg

Yeni genc ve dinamik Sportif A.S miz h.o

Ersun Yanal trabzonspor ile anlaştı. Resmi açıklama geldi son karar yarın verilecekmiş trabzon yönetim tarafından.

Bu iyi haber benim için. Ersuncular hamsi.com da toparlana bilirler

ersun'a yazık oldu, kerhane olanakları {karı çeşitliliği, donanım vs.} istanbul kadar gelişmiş değildir trabzon'da muhtemelen.

Stopere lütfen semih chedjou yazmayın mutlaka en az 1 i gitmeli olmuyor çünkü

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tapatalk'ta timeline'a giremiyorum. Gelen bildirimlere tıklayarak topic'lere girebiliyorum o kadar. Foruma girmeye çalıştığımda tapatalk atıyor. Help pls.. Fatih Akca

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trabzon´da 27.04.1964 tarihinde doğan Levent Nazifoğlu, sırasıyla Şişli Lisesi, M. S. American University Business Management bölümünü bitirdi. 1978 - 1988 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü´nde amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. 1996 - 1999 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü Profesyonel Futbol Şubesi´nde çeşitli kademelerde görev aldı. Bu dönem içinde 1997 - 1998 sezonunda Ali Sami Yen Stadı Genel Koordinatörü olarak çalıştı. 2000 yılında Galatasaraylı Sporcular Derneği Yönetim Kurlu´na girdi ve 2002 yılına kadar bu görevde kaldı. 2007 yılında Bulgaristan´ın en büyük kulüplerinden biri olan Lokomotiv Plovdiv futbol takımını satın aldı ve başkanlık görevini üstlendi. 2010 yılında kabul edilen Galatasaray Spor Kulübü yeni tüzüğünü hazırlayan komitede bulundu. Levent Nazifoğlu´nun Türkiye´nin yanı sıra Bulgaristan ile Kosova´da inşaat ve turizm alanlarında yatırımları bulunuyor. İngilizce ve Bulgarca bilen Levent Nazifoğlu evli ve 1 çocuk babasıdır. Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurul Üyesidir. (8164)
Hayri Cund Gökhan Sancak

vay be kulüp bile satin almis

Trabzon´da 27.04.1964 tarihinde doğan Levent Nazifoğlu, sırasıyla Şişli Lisesi, M. S. American University Business Management bölümünü bitirdi. 1978 - 1988 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü´nde amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. 1996 - 1999 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü Profesyonel Futbol Şubesi´nde çeşitli kademelerde görev aldı. Bu dönem içinde 1997 - 1998 sezonunda Ali Sami Yen Stadı Genel Koordinatörü olarak çalıştı. 2000 yılında Galatasaraylı Sporcular Derneği Yönetim Kurlu´na girdi ve 2002 yılına kadar bu görevde kaldı. 2007 yılında Bulgaristan´ın en büyük kulüplerinden biri olan Lokomotiv Plovdiv futbol takımını satın aldı ve başkanlık görevini üstlendi. 2010 yılında kabul edilen Galatasaray Spor Kulübü yeni tüzüğünü hazırlayan komitede bulundu. Levent Nazifoğlu´nun Türkiye´nin yanı sıra Bulgaristan ile Kosova´da inşaat ve turizm alanlarında yatırımları bulunuyor. İngilizce ve Bulgarca bilen Levent Nazifoğlu evli ve 1 çocuk babasıdır. Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurul Üyesidir. (8164)
@Hayri Cund @Gökhan Sancak

aslinda fena bi herif degil gibi ne dersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt