Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal getiremedi dursun nasıl ikna edecek luceyi

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kötü başkanlık yapması bir kenara sürekli yalan söylüyor, bir de bugün gördük ki ödemeleride kasıtlı olarak geciktirip bunu tehdit olarak kullanıyor. Açıkçası şu aşamada maliyetli hoca veya oyuncu transferi diğer seneleride çöpe atar, öncelikle yönetimden kurtulmak lazım.

susma hakki he? Senin gelmisini gecmisini tokatlasin bu taraftar. Ibradada gecen sene susma hakki diyip duruyordun yagli surat

benim anlamadığım forumda genel düşünce 30 yaş ve üstü alınmaması yönünde. yani en azından sağlam liglerde gözden düşmüş oyuncularda böyle.. ama nedense 30 yaşındaki anadolu çöpleri konu olunca ( donk, rodelalaghgshd ) millet bi kendinden geçiyor, gözü dönüyor, ard arda orgazm oluyor. şimdi soruyorum, neden brolar neden? hani poldi bile komik bi rakama geldi, alacağın anadolu çingenesi bu heriflerden daha pahalı.

Lucescu'nun menajeri açıklama yapmış, zenit ciddi değil ama kuşlar ile biz teklif yapmışız. Luce gidip aziz gibi bir Adamla çalışırsa kariyeri onun için kötü olur . Bizim tarafta Başkan'a başkan diyemiyoruz ama pısırık Adam biraz dinlettirir kendini Luce. Aziz ile rezil olurlar , umarım bize gelir .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rodegalla'yı Nasıl istiyor böyle şevkle bizim taraftar kweuke alınsa daha iyi . Adamın çoğu maçını izledim , tıpkı geçen seneki fernandao kazması gibi çoğu boş kale golleri. Ha umutinho gider de 3. Forvet olarak alınıyorsa amenna ama ilk 11 için alıyordur büyük Başkan . Donk artı paraya alacaklar belli .

mehmettopalll.jpg

Simdi moda Rodallega. Ey forum ahalisi son sevgiliniz Kweuke'yi niye bu kadar cabuk kenara attiniz?

Donk dan sonra sira Kweuke olmali. Cizgimizi bozmamaliyiz.

Rodegalla'yı Nasıl istiyor böyle şevkle bizim taraftar kweuke alınsa daha iyi . Adamın çoğu maçını izledim , tıpkı geçen seneki fernandao kazması gibi çoğu boş kale golleri. Ha umutinho gider de 3. Forvet olarak alınıyorsa amenna ama ilk 11 için alıyordur büyük Başkan . Donk artı paraya alacaklar belli .

Rodallega golü koklayan bir adam. Kendine boş kaleye gol atma pozisyonunu kendisi oluşturuyor. Koşularıyla, pozisyon takibi ve sahadaki pozisyon bilgisiyle.

Bize de böyle bir adam lazım. Hele hele Donk + €1m'ya her türlü fitim ben.

Hugo Rodallega - Akhisarspor 215/216 [Goals,Skills,Assist]ScouTR - YouTube

Rodallega eger yedek forvet olarak gelicekse donk ile takası super olur.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donk hıyarını isteyen bir mal kulüp bulmuşuz. Bunu bir şekilde fırsata çevirmeliyiz. Donk karşılığında Rodallega'yı alabilirsek çok iyi bir transfer olur bu. Kimse boş yere laga luga yapmasın. Her türlü kazanan biz oluruz. Hem Donk'tan kurtuluruz, hem de maliyetsiz Rodallega gibi golü koklayan bir adamı almış oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt