Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chelsea Mkhitaryan'ı alıyormuş.

Yılın transferi olmaya aday derim gerçekleşirse.

Hayran olduğum bir futbolcu.

Emre Mor - YouTube

Devre arasinda scout ekibinin israri'ni simdi anliyorum. Harika bir oyuncu, inanilmaz yetenekli. 18 yasinda olmasina ragmen harika isler yapiyor. Iyi bir teknik direktorle, devamli oynadiginda iyi yerlere geleceginden hic suphem yok. Avrupa'da yetisen turk oyuncularda herzaman teknik var, ornek: Gokhan Töre, Sinan Gümüs, Emre Mor, Kerim Frei, nedense 80 milyonluk guzel ulkemde hic teknigi iyi olan oyuncu yok, Arda haric tabi ki. Mesala altinordu'nun antreman sistemlerini begendim, avrupa'ya ozenmisler, turkiyede sadece fizik ve kondisyon'u onemsiyorlar galiba, fizik ve kondisyon'u herzaman toparlarsin, ilk once teknik lazim abi teknik. Salih Ucan fena degil ama oda mesala Roma'da sans bulamadi.

Seneye Sabri yedek , linnes kalıp oynasın diyenler iyi baksın bu tabloya . Bu sabri ile sözleşme uzatılıp bundan daha isimli bir Adam almazlarsa ki almayacaklar, seneye Sabri ilk 11 olacak. Linnesi yedek düşünüyorlar işte. Allahım sen bizi sınıyorsun şu Sabri'den bıktım ya bıktım arkadaş !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dursun'un transfer nöbeti diye değiştirelim topici. Millet hayal kiriklğina uğramaz en azindan. Daha antrenör bulamadi çapsiz.

bu takıma cok transfer lazım ya birde keske sneijder ile podolskiyi satıp ısıran dinamik bi kadro kurabilsek sneijderde podolskide yaslandı artık bence

Dursun yüzünden artı bir daha yiyeceğiz Allah belanı versin senin . Aysal drogba snejder vs. İzletti de 1 yıl verdi sen Sabri umut Donk izleyerek

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu takıma cok transfer lazım ya birde keske sneijder ile podolskiyi satıp ısıran dinamik bi kadro kurabilsek sneijderde podolskide yaslandı artık bence

Melo gidip Donk gelmesi gibi değil mi? Ya arkadaş hala çözemediniz , bu adamlar basiretsiz . Şu an vasat adamlarımız dahi gitse daha kötüsü gelebilir hala anlamıyorsunuz .

simdi Dursun veya ikinci baskan olacak dede cikar "6-0 kazandigimiz mactan sonra bile taraftar mutsuz" der

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt