Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.324
- 68.563
- 5.003
yanına seni de alırsa gitsin çine. bi kurtulamadık senden de selçuk fanatikliğinden deSneijder Çin yollarına doğru efsane olur
Yanına Podolskiyi almayıda unutmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanına seni de alırsa gitsin çine. bi kurtulamadık senden de selçuk fanatikliğinden deSneijder Çin yollarına doğru efsane olur
Yanına Podolskiyi almayıda unutmasın
beni de yolla abi,iki koyup gelirimSneijder i yollayanin anasını avradına selam yollarım
Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge
Ben cahil kalayım rakibimde cahilleşsin diyorsun yani.Fener dağılacak siz onu izleyin volki gg topal nani rvp hepsi gidici
Seneye bjk ile çekişiriz
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tiemoue Bakayoko (Monaco) vs Toulouse - YouTube bunu bize yazmışlar lan.fransız zenci bi önlibero![]()
bekleneni pek verememiş diyolar ama yarın birgün patlar bu da ya.fransada kötü topçu yok.Vdeodan yorumlamak hatali olur ama hava toplarinda etkili gibi ama ikili mucadelelerde o hircinligi goremedim. Bize hircin tatli sert biri lazim bence
Ya gerçekten çok değil 3 ve ya 4 yerinde transfer ile ve harmoniyi yakalayacak ile bu takım şampiyon olur. Burayı okuyan yönetici var ise, göstermelik yıldız diye bitik transferler yapmayın, araştırın ekip kurun. Başarıya aç takım için savaşacak 3-4 kişi getirseniz takım şaha kalkar.