Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haldun Üstünel ve Abdürrahim Albayrak şart..Futbol şubeye bu iki isim gelsin yeterli

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ikisi birden olmaz, ancak birisi olur.
Polat'in ilk baskan secildigi kongrede ikiside listedeydi, ancak Üstünel ya o ya ben diye sart kosunca son anda Adnan Polat Albayragi listeden cikardi.

Polat'in ilk baskan secildigi kongrede ikiside listedeydi, ancak Üstünel ya o ya ben diye sart kosunca son anda Adnan Polat Albayragi listeden cikardi.

İşe bak ya bu ikisi ne güzel olurdu varya...Ama şuda var dursun n'yapacak ? almayabilir bence..

nedense bütün işaretler lucescunun bize gelecegini gösteriyor hislerim lucescuyu alıcaz diyor

Doğrudur.Aslına bakarsan ikisinin yöntemleri biraz farklı olsa da birbirlerini tamamlayıcı olabilirler diye düşünüyorum.Ancak biri bile gelse kulüp farklı bir havaya bürünebilir.Bence kulüp bu kadar zor durumdayken kimsenin hayır dememesi lazım.Bu sene kadro kalitesi olarak konya bizden iyi bir kadroya sahip olmamasına rağmen bir sinerjiyle 3.tamamladılar.Bizim eksikliğimiz saha dışındaydı bu sene kesinlikle saha içi kadar.Saha dışında birisinin gerekli motivasyonu ve birleştirici misyonu üstlenmesi gerekmekteydi.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon getirmek istemiş ama Muharrem Usta'nın yakınları bizle anlaştığını söylemiş Luce için

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hatta antuda bile demiş biri

6452e92fdb85d0a079caeec0b88fb63f.jpg

Yalnız bunlar yine uçmuş transferlere bak

Ulan uefa sattığınız kadar al şartı getirmiş ve eksiye geçmemen gerekiyor. Kuş beyinliler

Lucescu'nun geleceğine inanmıyorum,gelirse başarılı olur mu ona da inanmıyorum dursun hükümeti yordu bizi

Transfer önemli ama daha önemli olan oyuncuları oynatabilecek hoca. Emrah denen oyuncuyu belki beğenmeye biliriz. Ancak o oyuncu bi bakarsınız bir cevher haline dönebilir iyi bir td ile.
Nani van persie fener de ounadı da ne oldu. Konsantrasyon ve takım içindeki birliktwlik de önemli

Ümitlenmeyelim yine de başımızda dursun özbek var sonuçta bekleyelim görelim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ne Luce'si ya. Allah askina futbolcularin pestilini cikaricak bi alman getirin.

Yeni maceralara gerek yok. Türkiye'deki futbolu bilen bir teknik direktör gerek. En kısa sürede...

ulan lucescuyu beğenmiyen insanlar var şaka gibi :D bize şu noktada en uyacak t.direktör lucescudur ama dursun getiremez kanımca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt