Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3ee59807b4e8170d73f3e6df02bb4493.jpg

salih mi kerem mi demişler adam kerem demiş
direk alınmalı ama kim alıcak bizde bu işlerle kim ilgileniyor onu bile bilmiyorum

Tolga Ciğerci'yi alalım bence Hertha'dan. Türkiye'de çok iş yapacak bir orta saha Tolga.

Middlesbrough, Ajax'lı Viktor Fischer ile anlaşma sağladı. [SportWitness]

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Hatta Hertha demişken Pal Dardai demek istiyorum, herif bu sezonun en iyi hocalarından biriydi ama Bundesliga'da devam edecektir, iyi çıkış yaptı bu sene.

"Henüz çok gencim. Amacım basamakları adım adım çıkmak. Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynamayı, hangi futbolcu istemez"

Kerem Demirbay- 2012

Kerem demirbay turkiye liginde Oguzhan özyakup kadar katki verebilir

Bjk alir buyuk ihtimal

Prandelli Lazio ile anlasmis diyorlar.

Bu takimin 3 aydır hocası yok ve sen bu sürede kimseyle anlasamamissan utanman lagzim yazık günah.

Akıllı kulüpler şimdiden oyuncu transfer ediyorlar/etmeye çalışıyorlar, bizimkiler ise daha bilmem neyi bekliyorlar.

Tamam daha hocamız yokta şimdiden kadroyu güçlendirmek imkansız mı. Zaten değişim şart.

lan bi durun yav, daha kupa macindan sonra baslarlar umarim. dursun istifa edecek, yeni baskan bulunacak, ohooo

Yapılacak ilk hareket Burak'ta olduğu gibi menajerlere komisyon verip kadroyu temizlemek. Biz böyle her oyuncuya sözleşmesi var diye beklersek yani sonu yok bu işin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt