Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SPK'nun Özel Durumlar Tebliği'nin 23'üncü maddesinin yedinci fıkrası uyarınca ;Şirketimizin 25.03.2016 tarihinde kamuya açıklanan CAS başvuru sürecinde; ilgili tarihten günümüze kadar yeni bir gelişme yoktur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KAP'a aciklama yaptik.

TRANSFER - Liverpool, Mainz'ın kalecisi Loris Karius'u renklerine bağladı.

CjO8jc5WsAEyWsc.jpg

Galatasaray, eski savcı Zekeriya Öz'ün üyeliğini iptal etti. [DHA]

Hmm... diyecek birsey yok... Lucescu olmadi... Favre olmadi... Kiminle anlasacaklar merak ediyorum... Ya Fatih Hoca ile samimi sekilde gorusup, konusup, ikna edip, durumu anlatacaklar, ya da getirecegi yabanci teknik direktor muhtemelen prandelli ve vitor pereira gibi negatif etki yaratir... Bunun kac tane ornegi var, sol yillara bakarsak neredeyse hic bir yabanci teknik direktor basarili olamadi Turkiye'de, kuluplerde'de hata var, cunku adamlara durumu anlatan yok, sportif direktor yok.

Allah sonumuzu hayir etsin.

iyi biri gelcek inşallah,dursun ona rağmen gidecek inşallah : ) relax olun az

Son düzenleme:
Bakkal gitmeden bi halt olmaz kulüpte gram para yok transfer bekliyoruz..
Şaka gibi beklentiyi minimize edin hatta dua edelim ki Sneijder Muslera Podolski takımdan ayrılmasın.

O olmadı bu olmadı şu olmadı bu ne lan anasını satayım. Kim ile olacak

Dursun kuruttun şerefsiz kuruttun et istifanı biraz olsun gözümde adam görünürsün...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün az bile umudu olan gelecek sezon için umudunu falan kessin. Kendinizi yine berbat bir sezon için hazırlayın

edit: yalan galiba, sildiler tweet i

Son düzenleme:
İyi hocalarin teker teker başka kulüplerle anlaştıklari için Sampaoli'ye hayir demem artık, her ne kadar kanatsız futbolu sevmesemde.

Bizle ismi geçen adamı tanımıyorum ama iyiyse alamayız .

Tekrar etmekte fayda var Badou'yu bi kaç takas oyuncusuyla belki bonservissiz bile alabiliriz. Mustafa Reşit'in parlattığı Olcan yanına da Donk gbi çöpü kaktır gitsin kabul ederler diye düşünüyorum. En kötü ihtimalle sağlam bi alternatif oyuncumuz olur.

D5803 cihazımdan gönderildi

Millet acayip giydiriyor dursuna. Bardak dolmuşta taşıyor. Çok ciddiyim bugünlerde dursun dayak yedi diye haber olursa şaşırmam. Bir camia ile anca bu kadar oynanır. Dursun sıçtın batırdın

Tekrar etmekte fayda var Badou'yu bi kaç takas oyuncusuyla belki bonservissiz bile alabiliriz. Mustafa Reşit'in parlattığı Olcan yanına da Donk gbi çöpü kaktır gitsin kabul ederler diye düşünüyorum. En kötü ihtimalle sağlam bi alternatif oyuncumuz olur.

D5803 cihazımdan gönderildi

Ah be hocam ne kadarda iyi niyetlisin.

Dursun'a Badou'yu alalım desen ben çin yemeği yemem der.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt