Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica 19 milyon pound'a Gaitan i Atletico Madrid e satti ve yerine bedavaya 19 yasindaki Andrija Zivkovic i transfer etti.

Benfica 19 milyon pound'a Gaitan i Atletico Madrid e satti ve yerine bedavaya 19 yasindaki Andrija Zivkovic i transfer etti.

2-3 sene sonra onu da 39'a satıp başka bedava topçuyla yerini doldururlar.

Hayır öyle olağanüstü scout ağına falan da gerek yok bazı transferler için, FM oynayanlar bile biliyordu bu adamı.

Bizim yöneticiler de FM mi oynuyoruz diye taraftara laf etmeyi biliyorlar örneğin onların da hakkını yemeyelim.

Mauricio Pellegrino

Bilen var mıdır nasıl bir hoca?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riekerink açıklama yapmış, "Gelecek sezon altyapıya döneceğim" diye.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

teklif sunsalar kbl etmez mi sence.

saçma sapan adam getireceklerine, ki saçma biri gelecek %90. Hagi gibi mesela. Rie devam etsin.

Herkes son gelişiyle hatırlıyor ama 2005'te oynattığı topu ben bir Terim'in ilk senesinde gördüm.

FB'nin Avcı ve Visca'yı istediğine dair haberler var.

Hagi'ye sacma sapan diyen birisi bana m8 diyemez
Oncelikle ifadeni duzeltelim. HAGI Galatasaray icin sacma sapan biri degil, bir lutuftur

Teknik direktör olarak Hagi lütuf olmaz. Futbolculuğuna kariyerine ve Galatasaraya verdiklerine kimse bir şey diyemez. Hoca olarak saçma bir hamle olur. kendi vatandaşlarını takıma toplar tekrar sanırım. Stancu Culio vs onun isteğiyle alınmıştı herhal.

Gelecek adam var olandan iyi olacaksa gelsin. Aynı düzey veya daha altta biri gelmese de olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt