Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik direktör olarak Hagi lütuf olmaz. Futbolculuğuna kariyerine ve Galatasaraya verdiklerine kimse bir şey diyemez. Hoca olarak saçma bir hamle olur. kendi vatandaşlarını takıma toplar tekrar sanırım. Stancu Culio vs onun isteğiyle alınmıştı herhal.

Gelecek adam var olandan iyi olacaksa gelsin. Aynı düzey veya daha altta biri gelmese de olur.

Culio kendi vatandaşı değildi.

Ayrıca baya iyi oyuncuydu.

Stancu'yu da kiraydı, bonservisti derken minimum zararla yolladık.

Kaldı ki ligimizin iyi forvetlerinden, şu an bizde olsa rahat ilk 11 oynar.

Culio kendi vatandaşı değildi.

Ayrıca baya iyi oyuncuydu.

Stancu'yu da kiraydı, bonservisti derken minimum zararla yolladık.

Kaldı ki ligimizin iyi forvetlerinden, şu an bizde olsa rahat ilk 11 oynar.

Forvetin olmadığı yerde rahat oynar evet.

Teknik direktör olarak Hagi lütuf olmaz. Futbolculuğuna kariyerine ve Galatasaraya verdiklerine kimse bir şey diyemez. Hoca olarak saçma bir hamle olur. kendi vatandaşlarını takıma toplar tekrar sanırım. Stancu Culio vs onun isteğiyle alınmıştı herhal.

Gelecek adam var olandan iyi olacaksa gelsin. Aynı düzey veya daha altta biri gelmese de olur.

abicim nicin anlamiyorsunuz. butce vardida hagi drogbaya mi hayir dedi?
ustelik culio ve stancu ilk geldiginde millet bayiliyordu. oyle pek kotude oynamamislardi. boktan kadroda pirlanta gibiydiler hatta. hagi gittikten sonra culio ve stancu haliyle satildilar. oyle kotu alternatif oyuncular falan degillerdi. stancu'ya mesela gecen sene umut'un yerine kim hayir derdi?

Forvetin olmadığı yerde rahat oynar evet.

Seneye gelsin yine oynar.

Stancu'ya gelene kadar bu kulüp kimlere ne paralar harcadı...

Adamdan ettiğimiz zarar 2 m falan.

Ki dediğim gibi halen de ligde oynayıp 10-15 gol atıyor, oyuna olumlu katkı veriyor.

51 yasinda, Lucescu o yasta Reggiana son sirada iken kovulmus
Hagi kendi kurdugu takimin altyapi oyunculariyla Romanya'da gayet iyi isler yapmakta. Ayrica yasini bilmiyorum ama ilk geldiginde gayet iyiydi, FT'nin 2. doneminin izlerini silmisti. Hagi'nin teknik direktorlugunu 2011'deki 5 ay ile degerlendirene k. bakmayin lakin, gerzek derim.
Ayrica bizi calistirken transfer ettigi tek vatandasi Stancu. 2004-2005te Romen yoktu takimda. FTnin aldigi Petre vardi ama Hagi yollamisti onu. Ltf bilerek konusalim

Hagi iyi bir futbolcu olabilir ama teknik direktör olarak bir ibrahim üzülmez bile değil, üzgünüm aynı cümle içinde kullandığım için bu isimleri ;(

Baba ogul gelsinler.

Baba zaten efsane, oglu da efsane olsun.

Rumen futbolcu getirirse de getirsin yav.

Önceden öyle fazla getirmişliği yok ama bu sefer getirsin, daha da güzel olur.

Ianis'e, Stanciu'ya, Chriches'e hayır mı diyeceğiz?

Buyrun 3 mevkiye 3 tane şahane futbolcu.

Hatta bunların yanına da Stancu da geri gelirse gelsin, ona da evet.

Forvetleri Andone de gelebilir, euro 2016'da çıkış yapması en muhtemel adamlardan biri.

Romantik düşüncelerinizi kenara birakip gerçekçi olun.

Hoca olarak henüz ciddi bir şey başarmayan efsaneyi efsane diye takima getirmek yanliş olur. Takim maddi ve sportif anlamda zaten b.k çukurunda.

Hagi listede en son hoca tercihler arasinda olmali. O kadar basit.

(Burak kardeşimizi biraz yardim edeyim :d)

Son düzenleme:
Şikeciler Vitor'u falan göndermez. Belki kupa finalini kaybederlerse. Adama bir ton tazminat vermeleri gerekecek

Sent from my iPhone using Tapatalk

Freiburg'lar falan Çağlar için ptt demeden 2.5 m euro vermiş. Ulan biz harbi batmışız. 2.5 m euro şimdi gözümüze 20 m euro gibi gelir oldu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

feci uykum var,sabah görşürüz

1380719_687538407962800_1659873346_n%5B1%5D.jpg

Hoca olarak henüz ciddi bir şey başarmayan efsaneyi efsane diye takima getirmek yanliş olur. Takim maddi ve sportif anlamda zaten b.k çukurunda.

Eyvallah kardeşim :D Benim burada kimseyle bir problemim olamaz. Ortak nokta Galatasaray olduğu sürece her zaman orta bir yol bulunur. Hayri Hagi'yi ayrı seviyor biliyorum. Saçma derken adamın kariyerine vs hiçbir şey söylemedim. Gelmesi iyi olmaz, Standart bir TD Hagi çünkü. Şuan takımı yöneten adam da standart. Ha bu yorumuma rağmen gelirse yine desteklerim çünkü benim taraftarı olduğum takımı çalıştıracak.

Eyvallah kardeşim :D Benim burada kimseyle bir problemim olamaz. Ortak nokta Galatasaray olduğu sürece her zaman orta bir yol bulunur. Hayri Hagi'yi ayrı seviyor biliyorum. Saçma derken adamın kariyerine vs hiçbir şey söylemedim. Gelmesi iyi olmaz, Standart bir TD Hagi çünkü. Şuan takımı yöneten adam da standart. Ha bu yorumuma rağmen gelirse yine desteklerim çünkü benim taraftarı olduğum takımı çalıştıracak.

az evvel 2010da Hagiye ortalama bir td dedigim bir msji bulmussun, 2010dan bugune yaptiklariyla ortalama bir tdnin cok ustune cikmistir Hagi
Hagiyle bir tuttugun riekerinkin herhangi bir izi yok futbol dunyasinda (en azindan son 15 yilda)

Hoca kalmamış piyasada gelebilecek.

Puel ve Avcı'dan biri olacak herhalde. Puel'i pek tanımıyorum. Avcı da ne kadar doğru olur bilemiyorum. Zira henüz sürekli kazanması gerekn bir takım çalıştırmadı. Avcı'nın nasıl hücum oynatacağını bilmiyoruz mesela?

It's okay Chükrü

Sukru_Koruyucu_1_131359.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt