Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay anasını arkadaş 24 yaşına girmişiz bugün 16 yaşında kayıt olmuştum bu foruma 8 sene olmuş vay be zaman ne çabuk geçiyor elmander i eboue yi özledim anasını satayım.
kayit yıldönümü yoksa doğumgünün mu?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursınun alıp alabileceği en iyi hoca rieckering tir. Onuda zaten sno getirtti. Bundan daha iyisini bulamaz bu herif. zaten adamların geleceğide varsa bu dursunla karşılsşınca direk vazgeçiyorlar.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2-3 sene sonra onu da 39'a satıp başka bedava topçuyla yerini doldururlar.

Hayır öyle olağanüstü scout ağına falan da gerek yok bazı transferler için, FM oynayanlar bile biliyordu bu adamı.

Bizim yöneticiler de FM mi oynuyoruz diye taraftara laf etmeyi biliyorlar örneğin onların da hakkını yemeyelim.

Turkiye ligine bu tarz adamlar gelmez. Para versende gelmez. %95 futbolcu Turkiyenin dead end oldugunu biliyor. Ancak Bruma gibi yetenekli ama daha cok yolu olan topculari 12 m. euro vererek alabiliriz. Ayni Bruma zamaninda Benfica yada Porto tarafindan istenseydi bos mukaveleye imza atardi.

Cihat Arslan (Akhisar T.D): "Donk, çok kaliteli ve bize de faydalı olabilecek bir oyuncu ama onun yıllık maliyetini karşılayamayız." (Vatan)

sonunda Lucescu'suz haberler okudum. ama Dursun Başgan'ın fotoğraflarını görünce sinir oluyorum, birde baygın baygın bakıyor, geriliyorum.

Neyse. Yarınki kupa maçından sonra ne olacağımız belli olur. Olası bir mağlubiyette herşey patlayacaktır ve Dursun artık ceketi alıp gidecektir (umarım).

Galibiyette Riekerink kalacak, önümüzdeki yıl şampiyonluğa değil, 3. lük için oynayacak bir takım kurulacak. (fazla açılmamak için) Normalde Galatasaray'ın ismi direk en kötü 3. olur da... işte...

Riekerink, Fenerbahçe karşısında Podolski’yi kanatlar yerine ileri uçta oynatarak, gole daha yakın tutmak istiyor.

Tapatalk bazı başlıklara girerken hata veriyor,bunun çözümü nedir renkdaşlar?

Riekerink bana nedense inanılmaz güven vermeye başladı
Adam gibi isler yaptigi icin olabilir mi? Umutu sutladi, bunu bir senedir birisi yapsin diye bekliyoruz. Sinani oynatiyor, Olcani sol bek oynatmiyor. Sabri ile uzatilmiyacak gibi gorunuyor...

Ben valla bu hocayla devam etmek isterim, hem ucuz, hem kafasinda hemen hemen gelecek sezon icin bir kadro olusturmusdur.

Kanatlarda basıp giden adamlar olsun artık

Poldiyi felan Çine postalamak şart

Brumayı pek sevmesemde el mecbur,diğer kanada Edmilson JR alalım

Bild: Emre Mor Dortmund yolunda

Fiyatida 1 milyon euro.
Donka 2.5 verebildigimize, bunuda Dortmunddan kapmak lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt