Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riekerink in kalmasi söz konusu olmamali. Kendi düsünceleri iyi olsada kaldigi vakit yaninda Orhan Atik olacak.

Bu önümüzdeki yillarin sonu demektir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Aissati Antalyaspor ile anlasti.

CNN Turk

yerlilerden kerem demirbay,engin bekdemir alınsa yeterli.rode,zenci bi önlibero,fransadan bir dolu futbolcu bizleri mutlu eder:DD

Rikerinkin oyuncu değişiklikleri vasat olmasa iyi hoca. Transfer konusunda ne yapacağını bilmiyorum ama Bülent veya Okan gibi hoca ile anlaşacaksak Rikerink ile anlaşalim

Rikerinkin oyuncu değişiklikleri vasat olmasa iyi hoca. Transfer konusunda ne yapacağını bilmiyorum ama Bülent veya Okan gibi hoca ile anlaşacaksak Rikerinki tercih ederim.

Okan Göztepe ile anlasdi.
Rie'den daha saglam hoca bulamayiz bence. Butceye bakin beyler, kim gelir bu takima? Rie gibi takima sahip cikanlarin kiymeti bilmemiz lazim artik.

Slm arkadaşlar rcpaydn geldi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benfica kulübü, Partizan'ın 19 yaşındaki yıldız adayı Andrija Zivkovic ile yüksek oranda anlaşma sağladı.

Rikerink iyi hoca umutu kesti , poldiyi forvete çekti , sol bek sülüğü olcana şans vermedi carole vazgeçilmezimiz oldu, sinanı oynatıyo , emreyi oynatıyo , korayı oynatıyo , donku 2 3 denedi baktı olacak gibi değil kesti orhan çapsızı gönderilmek süretiyle rikerink kalabilir dursun düzgün hoca bulamaz.

Riekerink:Fenerbahçe ile evimizde oynadığımız son maçta önemli savunma hataları yaptık.Rakibimizi öncelikle orta alanda durdurmak zorundayız

lol. emre ve selcukla bu imkansiz hocam

Defansif anlamda bence Colak fena degil. En azindan adama basiyor kovaliyor falan. Kisa bacaklarina ragmen kayarak top kapma becerisi falan da var yani.

Malesef eldeki malzeme bu. Donk denen hiyar oynayacagina Emre - Selcuk oynayacak. El mahkum.

Defansif anlamda bence Colak fena degil. En azindan adama basiyor kovaliyor falan. Kisa bacaklarina ragmen kayarak top kapma becerisi falan da var yani.

Malesef eldeki malzeme bu. Donk denen hiyar oynayacagina Emre - Selcuk oynayacak. El mahkum.

Aynen katiliyorum, ama orta sahada durdurmamiz lazim, tamam onada katiliyorum, ama olmiyacak yani yine kalemize gelip gelip duracaklar.

yasin malı yerine chedjouyu ortasahaya koyak

Aynen katiliyorum, ama orta sahada durdurmamiz lazim, tamam onada katiliyorum, ama olmiyacak yani yine kalemize gelip gelip duracaklar.

Final havasi baskadir, ben takima olmasada Galatasaray'a güveniyorum. Böyle maclarda her zaman kenetlenmeyi beceririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt