Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---------Muslera-----------
Linnes----Chedjou----Denayer---Carole

----------De Rossi---------Luis Anderson

-----Bruma-------Sneijder---------Podolski----
---------------Dzeko-------------------

Denayer,Dzeko 1 yıl kiralık. De Rossi 32 yaşında fazla maliyeti olmaz. Luis Anderson eski Manulu 5 milyona biter. Çok mali yapıda kasmadan lig şampiyonu olacak kadro işte sana. De Rossi ve Anderson Türkiye liginde top göstermez orta sahayı komple alır

Yedekler:Cenk,Balta,Koray,Selçuk,Sinan(Bruma),Çolak,Eren

2 kira 3 bonservis oyuncusu ile yedek ve 11 olmak üzere kadro kurup şampiyon olursun. Daha opsiyon olarak Tellesi bırakırsın yabancı sınırından yazamadım buraya. 1-2 Tane scout genç transfer yaparsın defans ve forvet. Kurmak istesen şu kadrolar kurulur
Dzeko'yu Roma 11e almadı mı? opsiyonu kullandılar diye biliyorum

Yaw Selcuk'suz kadro yapmayin abi, tamam eski Selcuk gibi oynamiyo haklisiniz ama gelecek olan td takimin kaptani'ni oyle kolay kolay kesmez, gecen de soylemistim zaten

Çaykur Rizesporlu Eren Albayrak, Medipol Başakşehir ile anlaştı. via @LigTV

Yaw Selcuk'suz kadro yapmayin abi, tamam eski Selcuk gibi oynamiyo haklisiniz ama gelecek olan td takimin kaptani'ni oyle kolay kolay kesmez, gecen de soylemistim zaten

Bu nasıl mantık 1ader? Kaptan oldu diye kulübün sahibi mi? Kaptanlık sahada sembolik bir şey, fazlası değil. Casillas hem kaptan hem de kulübün efsanesi iken yedek bekledi, gönderildi de. Yüzlerce binlerce bu tür örnek görebilirsin. Kaptan oldu diye 10 yıl besleyip, her maç bok gibi oynadığı halde 90 dakika oynatmak zorunda mıyız?

Ucu açık o. Bruma ve Sinandan hangisi daha iyiyse o oynar. Sinanin yeteneği ve potansiyelinden kuşkum yok sadece şımarmayıp çalışsın yeter

Bence 2 senedir gösterdiği performansla Sinan'ın gelecek sezon planlarında doğrudan ilk 11 oynaması gerektiği konusu bence artık trtışmaya kapanmıştır. Hatta takım bir oyuncuya göre yeniden kurulacaksa bu Sinan olmalı.

Gelecek sezon için kadroya kesinlikle yazacağım isimler, Sinan Muslera Carole Sneijder Podolski ve Chedjou. Diğer mevkiilere transfer şart.

Bu nasıl mantık 1ader? Kaptan oldu diye kulübün sahibi mi? Kaptanlık sahada sembolik bir şey, fazlası değil. Casillas hem kaptan hem de kulübün efsanesi iken yedek bekledi, gönderildi de. Yüzlerce binlerce bu tür örnek görebilirsin. Kaptan oldu diye 10 yıl besleyip, her maç bok gibi oynadığı halde 90 dakika oynatmak zorunda mıyız?

Oyle bir konustun ki sanki selcuk'u savunuyorum gibi? Diyorum ki bir teknik direktor takimin k-a-p-t-a-n-i olan oyuncuyu kolay kolay kesemez, bu kadar net, gelecek olan teknik direktor selcuk'un kotu futbolunu 4-5 mac sonra kesecegini mi zanediyon, onu anca mourinho gibi yurekli yabanci direktorler yapar, biraz gercekci olalim. Bende daha dinamik, tempolu, genc orta saha oyuncusu isterim

Oyle bir konustun ki sanki selcuk'u savunuyorum gibi? Diyorum ki bir teknik direktor takimin k-a-p-t-a-n-i olan oyuncuyu kolay kolay kesemez, bu kadar net, gelecek olan teknik direktor selcuk'un kotu futbolunu 4-5 mac sonra kesecegini mi zanediyon, onu anca mourinho gibi yurekli yabanci direktorler yapar, biraz gercekci olalim. Bende daha dinamik, tempolu, genc orta saha oyuncusu isterim

Onu oradan taraftar indirecek işte. Medyada da kimse eleştirmiyor bizde sesimizi çıkarmayalım nasıl olsa oynuyor her maç öyle mi ?

Didier İbrahim Ndong ucuza alinabiliyorsa alinabilir mesela.

Merak ettim nasil bir oyuncu diye
Cok agresif ve tempolu bir oyuncu gibi geldi bana, teknigi de fena degil. Ama biraz yabanci kaynakli haberlere bakim dedim de Stoke City ve Southampton pesinden kosarmis. Lorient kulubu de 10 milyon euro veren alir demis eger dogruysa. Adamlar sezon basi 950.000 euro ya almis.

Anlasilan bizim haberimiz olana kadar is isten gecmis oluyor. Stili biraz Pogba yi andiriyor oyle deyim.

Onu oradan taraftar indirecek işte. Medyada da kimse eleştirmiyor bizde sesimizi çıkarmayalım nasıl olsa oynuyor her maç öyle mi ?
Kardeşim neden medyada kimse ses etmiyor? Çünkü para yediriyor. O gördüğün televizyondaki troller ( isimlerini tahmin edebilirsiniz ) hepsi çatır çatır para yiyor. Yoksa bu kadar rezalet bi oyuncu nasıl savunulur? Bir de bazı menejerlerin spor medyası üzerinde dokunulmazlıkları var. Bu menejerler in topçuları sürekli pohpohlanıyor.
Bu konuya geçen sene de değinmiştim. Bu içten pazarlıklı insanlardan kurtulamadığımız sürece bu devran böyle sürer.

Beşiktaş'ın Umar Aminu için yaptığı 5 M Euro'luk teklifi Osmanlıspor kabul etmedi. (africanfootball)

Bjk yine batacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

BİLGİ // Başakşehir, Eren Albayrak ile yarın saat 14:00'te 3 yıllık sözleşme imzalayacağını açıkladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt