Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe, Bruno Alves'le anlaşma sağladı. Oyuncu gelecek sezon da takımda olacak.

:asd22:

Sandro Ramirez keşke alınsa fizikli ve ayağı da düzgün iş yapar bizde

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konyaspor'dan ayrılan Alban Meha, Al Nassr ile sözleşme imzaladı.

CjX4bNMUYAIgcdS.jpg

Galatasaray Emrah Başsan ile anlaştı. Emrah Başsan yıllık 400.000 € kazanacak. (Hürriyet)

İDDİA: Galatasaray, Barcelona'dan ayrılan Sandro Ramirez ile 3 yıllığına prensipte anlaştı.

BuOA16RCIAA27mE.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
gökhancım tarihi juventus maçı öncesi konular açan bendim,yasin şu an her ne kadar saçmalamış olsa da geçen sezon engin baytar gibi katkı verip şampiyonluğa taşıyacak diyen yine bendim.carole'a inanan yine bendim.semih kayayı fatih terim görsün diye başlığında dualar eden yine bendim. ki semih 2012de iyiydi.elmanderi kimse önemsemezken umrunuzda değil ama bu adam ciddi katkı verecek diyen yine bendim.

dün basket maçı için herşeyi yaptım.ama hakem engel oldu.malum..bu akşam da TR kupası maçında olmayacağım.kuzenimin kına gecesi var.relax olun.

Bos konusma sergen 1000 tane olumlu yorum yapiyorsun 2 tanesi tutuyor

Engin en fazla Yasin'in geçen sezon oynadığı kadar oynar bir yıl sonra ıslıklanır PTT 1. lige gider.

Bu Sandro Nasıl ? Ben bunu sanki Barça'da izlerken denk gelmiştim oynarken . Baktım da A takımda 7 gol atmış , Arda bile o kadar atmadı ki bu adam sanırım iyi . Bilen var mı ama izlemeyen , yorum yapmasa sevinirim .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt