Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır benim anlamadığım sınır kalkmış biz hala yerli oyuncu alıyoruz. Emre Güral, Emrah, Engin vs.. Bu ligde Galatasaray Formasını kaldırabilecek yerli oyuncu yok! Bunu kafanıza sokun!

Bu ligden alacağıma gider Fransa 2 adam alırım daha iyi. Bu kaçıncı çöp transferi oldu. Sonra hepsinin maaşını toplayınca muazzam bir rakam ortaya çıkıyor. 5 tane bu tip adamı gönder yerine 1.sınıf adam al. Zaten bu çöpler kaç maç oynuyor ki? En fazla 10 o da Tr kupasının grupları sayesinde... Çok rotasyon yapacaksan al genç takımdan 3 tane onlarla oynayalım ne fark eder?

Sandro iyidir ama yalan haber %100. Bize bırakmazlar en kötü porto alır bir dener zaten tutarsa 50 milyona geri satar Barça'ya.

Sezon başında oynuyordu Neymar'ın yokluğunda veya sakatlık olunca ama sonra Munir oynamaya başladı.

yasin,olcan,tarık,hamit yolcuysa emrah ve engine hayır dememeli kimse.altyapıdan da birhanı,muhammet yeşilyurtu,doğuşcanı alırız a takıma .fıstık gibi olur yerliler.

Bony için en az 10m avro filan isterler

Biz en iyisi Remy'i almaya çalışalım

Fotomaç'ın tutturduğu tek haber Hamit o da 7 sene sonra geldi.

Bu Sandro Nasıl ? Ben bunu sanki Barça'da izlerken denk gelmiştim oynarken . Baktım da A takımda 7 gol atmış , Arda bile o kadar atmadı ki bu adam sanırım iyi . Bilen var mı ama izlemeyen , yorum yapmasa sevinirim .

Sent from my iPhone using Tapatalk

İzlemedim ama kısa videolar baktım topla oynamayı seviyor hareketli ve hızlı dikine iyi gidiyor

Kadroda 14 yerli futbolcu olması gerekiyor yanlış bilmiyorsam..engin,emrah gibi adamlar olcan,sabri,umut gibi adamlar gönderilcekse çok olumlu hareketler olur..14 yerli engin,emrah,sinan gibi genç adamlar olacaksa olumlu.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gaston Ramirez'in konusu yoksa acin. Serbest kalmis.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Dursunun alacagi en iyi forvet Adrian Mutu olur

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam daha 25 yaşında

Tam fırsat transferi olur hakikaten
Cok iyi olur valla su donemde. 2 sezondur dogru durust oynamamis ama herifin kumasi cok saglam. Iyi bi ortamda yer aldiginda mukemmel isler yapar.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

yasin,olcan,tarık,hamit yolcuysa emrah ve engine hayır dememeli kimse.altyapıdan da birhanı,muhammet yeşilyurtu,doğuşcanı alırız a takıma .fıstık gibi olur yerliler.

sabri gidecekse tarık-veysel'e hayır denmemeli gibi olmus.

yasin-olcan-tarık-hamit-rodrigez-umut-donk gitsin, emrah ve tarzı adamlarda gelmesin.

engin'den umutluyum ama gelmemese-i kayıp olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt