Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok iyi olur valla su donemde. 2 sezondur dogru durust oynamamis ama herifin kumasi cok saglam. Iyi bi ortamda yer aldiginda mukemmel isler yapar.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Boro'da iyi toparlamış ligin 2.devresi

Form tutarsa zaten ligi her türlü sallar bence de

oğlum fenerliler 10 numara diye ağlıyo la,bjk de şerefsiz olduğu için bunlar kapmadan alalım ramirezi.

Medipol Başakşehir, Çaykur Rizespor'un sol beki Eren Albayrak ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

gökhancım tarihi juventus maçı öncesi konular açan bendim,yasin şu an her ne kadar saçmalamış olsa da geçen sezon engin baytar gibi katkı verip şampiyonluğa taşıyacak diyen yine bendim.carole'a inanan yine bendim.semih kayayı fatih terim görsün diye başlığında dualar eden yine bendim. ki semih 2012de iyiydi.elmanderi kimse önemsemezken umrunuzda değil ama bu adam ciddi katkı verecek diyen yine bendim.

dün basket maçı için herşeyi yaptım.ama hakem engel oldu.malum..

bu akşam da TR kupası maçında olmayacağım.kuzenimin kına gecesi var.relax olun.

bNojhT.gif

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yönetim, Eskişehirspor ile sözleşmesi biten kanat oyuncusu Engin Bekdemir ile prensipte anlaştı. (TRT Spor)

Engin iyi çalım atabilen ve hızlandığında 2-3 kişi geçebilen bir topçu. Oyun zekasıni biraz geliştirirse kanatta iş yapar.

Engin in
Yasin out

Son düzenleme:
kadroda 45 yedek 5 ilk 11 oyuncusu var galiba iyi yoldayiz

yetenekli cocuk. adam eksiltme ve aniden süratlenmesi dikkat cekiyor.

tabi anadolu'da oynamak ile bizde oynamak bir degil ama emrah yerine bu arkadası tercih ederdim..

Bende emrah çok duz bi oyuncu engini beğenmiyoruz ama elimizde engin tarzinda kanat oyuncusu yok

Emrah transferi umarım gerçekleşmez cüzzi bir ücret ile Engin'i denemek çok daha mantıklı , aynı zamanda Sinan , Podolski , Bruma ve Engin kanatlar için önümüzdeki sezon yeterli olacaktır , Olcan ve Yasin'in de yüksek bedelli maaşlarından kurtulup , bonservis kazanırsak takımın kanat bölgesi sorunsuz ve mali yönden olumlu bir şekilde halledilmiş olur.

Kefil olamam ya türk oyuncu işi biraz zar atma açıkcası zamanında turgut doğan şahinide övüyorduk forumca adam şuan nerde belli değil

yok be o adamdan cacık olmayacagı belliydi. mesela ben gelmesine hiç sıcak bakmamıstım, tıpkı amrabat gibi.

engin'in bu oyunculara oranla önemli artısı; hızlı ve seri olması.

tabi bunlar yetmez. anadolu topcularında istikrar olmuyor. alısmıslar büyüklere karsı oynayıp kendi aralarında yatmaya..

Gs seviyesinde 34 macın min. 26-27'sinde formda olmalısın. bunun icin cogu tutmuyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt