Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki Kizicaksiniz ama şuan Türkiye liginde en etkili iki kanat Poldi ve Sinan yerli olarak kesinlikle en yetenekli sinan fenevim nanisi bitik volkan şen yasinle denk adam şimdi Q7 falan dersiniz belki ama oda bıtık bence

ya herkes sinan sinan diyor çocuk üzerinde haddinden fazla beklenti oluştu şimdi ters tepmesin

çok etkili oyuncu da hangi üst düzey maçta test ettik ki

ya herkes sinan sinan diyor çocuk üzerinde haddinden fazla beklenti oluştu şimdi ters tepmesin

çok etkili oyuncu da hangi üst düzey maçta test ettik ki
bjk maçında çalımı atıp,yere düştüğü ve sonra tekrar kalkıp araya attığı pas yeterli bence.

Oğulcan da bu takımda iş yapar o zaman yeni bir C.Tosun olma potansiyeline sahip bence

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orkhan biyerini koparmıştı en son sakat olması lazım

Eğitmek olarak Erdal keser in adı geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam bir maçı izlemeye de gelmişti ama s.direktor mü yoksa antrenör mü olacak bilmiyorum bir daha da ses çıkmadı zaten

Yerlilere karşı değilim aslında alcaklarsa

Enes Ünal tolga ciğerci Orkan oğulcan hakan çalhanoglu gibi oyuncuları bulsunlar zamanin da hakanla enes alma imkanımız vardı şimdi enes mnc'nin en yetenekli gençlerinden hakanda en az 50 milyon işte yasin gibi mallar alınmasin denk gelince böyle adamlar alınsın imkan varkeb

Onu bunu bilmemde bize ciddi bir orta saha kurgusu lazim. Orta saha bir arabanin motoru gibidir.

Mevcut orta sahanin etrafina cok kaliteli isimler koysan bile yine cok gol yeriz...

Engin Bekdemir'e ise pozitif bakiyorum sonuctu 14 yerli mucburiyeti var ve yerli olarak tariklar , hamitler , yasinler , olcanlar olacagina gencler olsun

Son düzenleme:
Onu bunu bilmemde bize ciddi bir orta saha kurgusu lazim. Orta bir arabanin motoru gibidir.

Mevcut orta sahanin etrafina cok kaliteli isimler koysan bile yine cok gol yeriz...

Engin Bekdemir'e ise pozitif bakiyorum sonuctu 14 yerli mucburiyeti var ve yerli olarak tariklar , hamitler , yasinler , olcanlar olacagina gencler olsun

4-2-3-1 oynucaksak melo guarin tarzı adamlar lazım 2 tane sneijder in arkasına

Onu bunu bilmemde bize ciddi bir orta saha kurgusu lazim. Orta saha bir arabanin motoru gibidir.

Orta saha ya 2 tane ısıran oyuncu koy + 1 tane eli ayağı düzgün forvet iş tamam başka hiç bişey yapma esktra bu takım şampiyonluğa oynar.

Levent Tüzemen sneijder in gideceğini söylemişti

engin yıllık 400 bin euro diyorlar cok net doğru iyi transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt