Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tells ve Semih versek guarin ve melo yu geri vermez mi acaba nancini hocam

Engin Emrah gibi adamlara ihriyacimiz yok,illa genc yerli alinacaksa Irfan Can alinmali

engin bekdemir 10 numero topcudur

vallahi güzel hamleler bunlar. Yasin ve olcandan kurtulduk mu 1.6 milyon euroluk bir kar sağlamış oluruz

kurtulabilirmiyiz. Hele şu Göbeği önde giden Olcan'dan. komisyonlari devam ediyordur ondan yöneticilerin. Dursun'dan böyle mantikli işler bekleme bence:red:

Yapmamız gereken 1.5-2 alıp yatan yerlileri atıp,yerlerine 500-600 civarı oynıyacak genç yetenekler bulmak.

Yoksa takımı sırtlayan muslera,sneijderi satmakla iyice batarız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

vallahi güzel hamleler bunlar. Yasin ve olcandan kurtulduk mu 1.6 milyon euroluk bir kar sağlamış oluruz

Yasin ve olcandan kurtulmayı bırak ben hamit ve sabriye zamlı sözleşme yapılacağını düşünüyorum bu yönetimden bi cacık olmaz gitmedikçe huzur yok bize

Yasin ve olcandan kurtulmayı bırak ben hamit ve sabriye zamlı sözleşme yapılacağını düşünüyorum bu yönetimden bi cacık olmaz gitmedikçe huzur yok bize

daha yemez o işler sabriyle sözleşme yapılırsa max 800 bin falan olacaktır hamit işi kapandı. Dursunu fena korku aldı hem başarısızlık var hem giderler var bir ton oyuncu var sözleşmesi bitene tekmeyi koyacaktır.

Olcan seneye trabzonspor-ibb,antalya, bursa bu 4ünden birinde olacak seneye. İnşallah yanılmam.

daha yemez o işler sabriyle sözleşme yapılırsa max 800 bin falan olacaktır hamit işi kapandı. Dursunu fena korku aldı hem başarısızlık var hem giderler var bir ton oyuncu var sözleşmesi bitene tekmeyi koyacaktır.

İnş dediğin gibi olur ama fazla ümitlenme yinede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt