Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel düşünüyosun ama dursunu unutuyosun o rotasyon oyuncuları gerçekten rotasyon için alınmaz sorun orda.

Tabii o işin ayrı kısmı sen de haklısın :)

Benim demek istediğim maaşı ölçüsünde katkı alamadığımız adamları yollayıp, karşılığında katkı sağlayacak isimleri getirebilmek.

Mesela BJK bu işi iyi yaptı önceki dönemlerde Töre, Oğuzhan, Kerim, Cenk tarzı transferlerle... Zamanla ilk 11'in vazgeçilmezi olanlar da oldu, belki bizde de olur o ayrı.

Biz de mesela Umut'la vedalaşıp Eren'i getirsek, Olcan'ı bir takıma yollayıp çok daha düşük maliyetle Heerenveen'in sol beki Caner'i alsak, maaşına zam isteyen Yasin'i gönderip 20 yaşındaki gelişime açık İrfan'ı alsak fena olmaz.

Bu ve benzeri hamlelerden bahsediyorum yani.

Tabii o işin ayrı kısmı sen de haklısın :)

Benim demek istediğim maaşı ölçüsünde katkı alamadığımız adamları yollayıp, karşılığında katkı sağlayacak isimleri getirebilmek.

Mesela BJK bu işi iyi yaptı önceki dönemlerde Töre, Oğuzhan, Kerim, Cenk tarzı transferlerle... Zamanla ilk 11'in vazgeçilmezi olanlar da oldu, belki bizde de olur o ayrı.

Biz de mesela Umut'la vedalaşıp Eren'i getirsek, Olcan'ı bir takıma yollayıp çok daha düşük maliyetle Heerenveen'in sol beki Caner'i alsak, maaşına zam isteyen Yasin'i gönderip 20 yaşındaki gelişime açık İrfan'ı alsak fena olmaz.

Bu ve benzeri hamlelerden bahsediyorum yani.

Valla elimizdeki kazmalar gitse oyuncu bile alınmazsa sesim çıkmaz ama dediğin tarzda isimler alınırsa dursunu sövmem transfer dönemi bitene kadar :)

yeni hocamız

Patrick-Vieira-011.jpg

jopcu

Vieira hocam iyi tercih

Başarılı olacağını düşünüyorum

gökhancım tarihi juventus maçı öncesi konular açan bendim,yasin şu an her ne kadar saçmalamış olsa da geçen sezon engin baytar gibi katkı verip şampiyonluğa taşıyacak diyen yine bendim.carole'a inanan yine bendim.semih kayayı fatih terim görsün diye başlığında dualar eden yine bendim. ki semih 2012de iyiydi.elmanderi kimse önemsemezken umrunuzda değil ama bu adam ciddi katkı verecek diyen yine bendim.

dün basket maçı için herşeyi yaptım.ama hakem engel oldu.malum..bu akşam da TR kupası maçında olmayacağım.kuzenimin kına gecesi var.relax olun.
Basket maçı için her şeyi yaptım ne lan kumandayı dik koyup üzerine mi oturuyon napıyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt