Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
As sağ bek
As stoper
As ön libero
As forvet

4 kaliteli transfer yeterli.

su an elimizde 11 oynayabilecek adamlar:

---------Muslera--------
Linnes xxx xxx Carole
--------xxx xxx---------
Sinan Sneijder Podolski
-----------xxx-----------

2 Stoper (Denayer kalmazsa eger, kalirsa 1 baba stoper)
2 orta saha (1 melo tarzi isiran, bi de box2box dedigimiz)
1 tane de ADAM gibi forvet...

inanin bana türkiye de 3-4 nokta transfer yaptigin zaman, direk takimin cehresi degisir, atomu parcalamaya gerek yok. Bak loser bjk bile 2 sene önce aybabayla menemen yerken, dogru hamlelerle sampiyon oldu.

Tolgay diyorsunuz da bu adam daha cok 10 numara gibi, Selcuk zaten kesilmeyecegine göre onun yarina hayvan gibi bir ön libero lazim.

Ligue 2 den falan söyle canavar gibi güclü bir ön libero bulsak iyi olur.

Öncelik forvet ve ön liberoda olmalı.

İmkan var ise stoper ve sağ bek alınabilir.

Bruma ve tellesin gelmesiyle şampiyonluğa oynarız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aslan News ‏@Aslanews 2 dk.2 dakika önce
Gelecek sezon Hamit, Tarık, Jose, Donk, Olcan ve Eray gönderilecek. Sabri ve Emre Çolak ile yeni sözleşme imzalanma ihtimali yüksek. (DHA)

allah aşkına su takımdan sabriyi semihi baltayı gönderin yeter artık vasatlarla yürümüyor

Hic kimse kanat yazmamis ama en önemli eksik ayni zamanda.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Hücum hattina Eren, Gnabry (kira) ve Dembele

Orta sahaya M'Vila ve tempolu b2b oyuncusu

Defansa Monaco B'den Cissako, Man Utd'den Fosu-Mensah (kira), Milandan Mexes.

Yedek/rotasyon için engin bekdemir, aatif gibiler uygun olurlar.

Out:
Olcan, Yasin, Umut, Reys = 3-4m avro
Donk (Eren için takas)

Telles+Bruma = ~10m avro
Chedjou ve Selçuk --> China = ~7m avro

SON DAKİKA! - Sağlık kontrolünden geçen Emre Çolak Deportivo ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Transfer yarın açıklanacak. (Sporcope)

"Yeni sezon için futbolcular alınacak, yine aynı sıkıntılar yaşanabilir mi?" sorusuna Pereira, "Çok fazla oyuncu almak daha güçlü olacağınız anlamına gelmez. Gelecek sezon içinde az oyuncu alıp, daha doğru daha iyi transferler yapmamız gerekiyor. Bu noktayı iyi şekilde görmeliyiz. Bu sezon yaptığımız bazı hataları bu anlamda yapmamalıyız. Bu konuda endişeli değilim. Daha az para harcayıp daha güçlü takım kurmak bizim için mümkündür" cevabını verdi.

bunlar aggeri de alamaz lan.yıllık 2,5 falan alır net.. gelirse agger.

Alirlar. Umarim alirlar Aggeri.

Kanat da çok elzem çünküm sadece hücum gücünü artırmak değil takım defansını da kanatlar çalışmadan hakkıyla yapamazsın.

Podolski bu sene istatistik olarak çok katkı verdi ama takım oyununa katkısı düşük bir adam. Duracaksa eğer onu dengeleyecek bir adam almamız lazım.

Bana göre herhalükarda 2 as 1 yedek forvet (Umut gitsin bir zahmet), en az 1 aşmış orta saha, en az 1 yardıran kanat, 1 tane de Skrtel gibi balta stoper şart. Linnes ne kadar katkı verir bilmiyorum da gelecek hocanın ihtiyaç duyması halinde 1 sağ bek de gerekebilir.

Yani kısaca geçen sezon sonunda neredeysek hala oradayız. Takım çok eksik.

Balotelli diyorlar yoklama yapmısız gelse cok acayip olur

Christian Travaini
‏@ChriTravaini
#Galatasaray , first contacts with #LFC for #Balotelli! Ongoing talks right now, it's more than just an idea

Bir yandan Emre bizde son maçlar gibi oynarsa seneye iş yapar diye düşünüyorum bir yandan gitsin adam gibi oynasın kendisini göstersin İspanya'da daha iyi olsun istiyorum.. Bakalım sonra aklıma Dursun geliyor yerine adam alamaz diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt