Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes gibi Selçuk düşmanı değilim ama artık misyonunu tamamladığını düşünüyorum. Selçuk'un yerine düşünmüştüm sağlam bir önlibero ile çok iyi olur.

Selçuk-Tolgay biraz defansif anlamda zor olur ama unutmayalım ki son 7 maçtır Selçuk-Çolak ikilisi ile oynuyoruz :) Bu ligde her türlü iş yaparız.
evet zaten tolgay ancak selcugun yerine olur su durumda ama selcugu kesmekte tasları yerinden oynatmak demektir

waCiVGK.jpg

balotelli süper ligin anasını beller hacı. cok önyargılı yaklasıyon.

unutma ki melo'yada gelmeden önce bidon diyorlardı.

önyargili mi? en az 5 senedir balotelliyi takip ediyorum, ne bok oldugunuda biliyorum.

melo durumuda farkli renkdas, karakter olarak tamamen melo baska biri. balotelli hala adam olamamiz, kafa agrisi yapar bizde.

Emre gitti muhtemelen.

Dün oyundan çıkarken Burak gibi el sallıyordu.

2 Stoper, 2 os, 2 forvet, 2 kanat.. Takima cok adam lazim cook.

2 Stoper-2 kanat

şunları sözleşmesi bitmiş adamlardan ceplerine 2şer milyon euro koyarak çok sağlam bir şekilde yapabiliriz. 15 milyon euro harcayarak taş gibi kadro kurulur. Chedjou-telles satsan cebinedn para bile çıkmamış olur.

Rie Emreyi cok iyi bir yerde ve iyi bir görevde oynatiyordu, dun ilk yarida cok iyi oynadi, Sneijderden sonra biraz kayip oldu dogal olarak. Kalsaydi keske Colak. Sabri, Semihyi felan verseydik su Deportivoya.

Engin Bekdemir ve Emrah Başsan kanat için rotasyona girebilir bence. Podolski, Bruma, Sinan, Yasin, Engin, Emrah iyi ve geniş alternatifli olur.

Yani sonuçta sadece lig var seneye.

Takımı gençleştirmek ve boy ortalamasını artırmak lazım. Sabri, Bilal, Olcan, Jose, Semih, Umut, Eray, Hamit gitmeli. Telles ve Bruma nın geleceğini varsayarak, Avrupada oynamayacagımızı da dusunerek takıma 3 oyuncu alınsa yeter diye dusunuyorum : 1 stoper, 1 önlibero, 1 santrafor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt