Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben begenmiyorum demedim torres i.Ama Galatasaray in su andaki mali durumunda geri dönüşü olmayan oyuncuların alınmasının hele birde başarılı olmazsa çok zor olacagini anlatmaya çalıştım.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bonservisi olan ortalama bir golcüye vermiş gibi düşün o maaşı işte.

Mali açıdan uçmuş olmuyoruz.

Gerçi zaten bize bırakmazlar adamı, Atletico sözleşme uzatmasa bile iyi bir takıma gider.

Torres Atleticoda zaten yillik 4.5m avro kazaniyor.

FFP yüzünden 1 yil men cezasi alan bir takim bunu nasil ödeyebilir

Gerçekçi olun

Bu Jose ye de net haksizlik ediliyor.

800 bin maas, 0 bonservis, 21 yasinda, Madrid altyapisi ve potansiyel var ve göndermek istiyorlar

José bari kiralık gönderilse belki iyi bir çıkış yapıp para bile kazandırır

Sabri'nin bir garanti aldığı belliydi zaten. Yazıklar olsun.

Neymiş büyük GSli imiş o yüzden sözleşme iptal olmuş herkes maldı . Belli işte Adama sözleşmeni iptal edersen seni seneye tutarız diye garanti verdiler . Yoksa sözleşme uzatılır ama yine de gönderilebilirdi . Hem de taraftar sussun dediler , Allah belasını versin bunların . Umut ve Sabri'den kusasım geliyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu Jose ye de net haksizlik ediliyor.

800 bin maas, 0 bonservis, 21 yasinda, Madrid altyapisi ve potansiyel var ve göndermek istiyorlar

Tam bir vizyon transferiydi esasen fakat gereken şansı bulamadı.

Hamza hocam Bursa'ya alır umarım.

Ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu görürüz o vakit.

Sırf altyapıdan geldi diye 19-20 yaşında Kaptan yaptılar adamı. Kaptanlık vasıfları olmamasına rağmen. Aynı hatayı biz de yaptık zamanında. Sırf altyapıdan geldi diye Arda'yı Kaptan yaptık. Arda'nın da Kaptan'lık vasıfları yoktu o dönem. Gerçi hala yok, oraya buraya sırıtıyor, ağzı kapanmıyor.

Gerçi bu aralar eleştiriler çoğaldı diye önüne gelen ayar veriyor da, öyle Kaptan'lık olmuyor yani. Dün basın toplantısında kendisine yıldız adayı diyen gazeticiyi azarladı. Sinirlendi baya :)

Arda bayagi bayagi antipatik olmaya basladi. Son dönemlerde gittigi yol dogru degil hic bir sekilde.

Neyse abi 33-34 yasindan sonra bize geri dönmek gibi bir düsüncesi olmasin bu kafi benim icin. Ne halt yiyorsa yesin yeter ki bize bulasmasin.

Neymiş büyük GSli imiş o yüzden sözleşme iptal olmuş herkes maldı . Belli işte Adama sözleşmeni iptal edersen seni seneye tutarız diye garanti verdiler . Yoksa sözleşme uzatılır ama yine de gönderilebilirdi . Hem de taraftar sussun dediler , Allah belasını versin bunların . Umut ve Sabri'den kusasım geliyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynen. Sırf taraftarın gazını almak için yapılan bir durumdu.

Arda bayagi bayagi antipatik olmaya basladi. Son dönemlerde gittigi yol dogru degil hic bir sekilde.

Neyse abi 33-34 yasindan sonra bize geri dönmek gibi bir düsüncesi olmasin bu kafi benim icin. Ne halt yiyorsa yesin yeter ki bize bulasmasin.

Birkaç seneye kalmaz döner bence :)

Birkaç seneye kalmaz döner bence :)

Top oynamayacagi bes belli, bu yüzden dönmesini istemiyorum.

Beklentiler yüksek olacak, beklentileri karsilayacamayacak, medya sagdan soldan saldiracak, Arda ülkede olmadigi halde bile her kameraya konusuyor bir de ülkede olursa her gün program yapar herhalde.

Dedigim gibi adam akilli top oynamaz burada.

Geri dönüş sadece bonservisle olmuyor ki.

Adam gol kralı olup şampiyon yapacak belki Gomez gibi.

Kaldı ki Gomez'den de iyidir bana göre.

Burasi Türkiye bunu hep unutuyor millet cogu zaman. Son senelerde biraz düzelme olsa da hala kalitesiz bir ligimiz var.

Baros da geldiginde berbat bir durumdaydi, adam kocaman sezonda sadece 3 gol atmisti. Bize gelir gelmez gol krali olmustu ama.

Kabul Baros daha gencti Torres'den ama Baros'un durumu Torres'e göre daha kötüydü mesela. Gomez de berbat durumdaydi gecen sezon Fiorentina'da, burada neler yapti gördük. Sen yeter ki dogru bir ortam yarat, adam akilli bir takim kur ve oyun oyna o zaman bu adamlar sana mutlaka fayda gösterir, ligimizin kat kat üstünde olan topcular bunlar.

34 yasindaki Eto'o yu da gördük bu sezon. Bizde olsaydi herhalde 30 gol falan atardi rahat, Antalya gibi berbat ötesi bir kadroda 20 gol üzeri atti adam. Eto'o yu cikart adamlar ligden düserdi o kadroyla.

Torres'in neyini begenmiyorsunuz oglum burasinin Türkiye oldugunu ve basimizda Dursun denen süperzekali herifin oldugunu cabuk unutuyor sunuz.

Emrah Bassan, Engin Pekdemir gibi heriflere "gelsinler yaa alternarif olurlar" demesini biliyor sunuz. Torres mesela son 8 lig macinda 6 gol atti, belki Atletico icin yetersiz gözükebilir dünkü CL performansi falan ama genelde gayet iyi bir sezon gecirdigi gercegini degistirmez bu.

Torres belki o seviyeler icin yetersiz olabilir ama bizim ligi donunda sallar bu adam. Podolski'nin kendi becerisiyle 15 gol attigi ligde Torres de bayagi etkili olur. Ispanyol Burak diyenler olmus da bence alakasi bile yok Burak'a benzeyen bir futbolcu varsa bu dünyada o da Umut denen kazmadir.

El Niño kulübe kazandirilmalidir ama zaten Dursun bunu bile alamaz.
Torres ve podolsky aynı değil

Oyuncuları alırken stili tarzı karakteri piskolojisi bunların hepsine bakmanız lazım torresi baloyu pes de alırım takımıma ama reel de 2-3 defa düşünürüm

Oo Torresi istemeyenlere sene başında da Gomeze laf ettiniz Umut müstehak size acıtasyonu firar etmiş gene.

Arkadaş Gomezle Torresin yakından uzaktan alakası yok ha bu demek değil ki Torres kötü oyuncu iyi adam CL finaline çıkan takımın as forveti.

Lakin 32 yaşında bizim Avrupa cezası bitene kadar 34 olur biz Avrupaya gittiğimizde ise iş görmez.

Sadece bonservisi yok diye senelik 3.5 verip zaten birini alsak Torresin iki senelik ücretini bonservis olarak veririz diyenler var da alışmıssınız yaslanan oyuncudan para kazanmamaya , 26 lık birini alsan 29 unda bile satarsın

Anlamıyorum Melo Torres diyenleri ya , bu adamları bu sene alsan Avrupaya cıktığında 34-35 yasına geliyor , o ara yeni yapılanma mı yapıcaksın tekrar , maksimum 27 lik birini alıp düzen kurma fırsatı varken gene küçük düşünüp anlık heves kovalıyoruz.

Zamanında da bunu yapıp Töre varken Olcanı aldık şimdi biz elimizden çıkarmaya uğraşıyoruz onlar 15 den aşağı satmamaya

Burasi Türkiye bunu hep unutuyor millet cogu zaman. Son senelerde biraz düzelme olsa da hala kalitesiz bir ligimiz var.

Baros da geldiginde berbat bir durumdaydi, adam kocaman sezonda sadece 3 gol atmisti. Bize gelir gelmez gol krali olmustu ama.

Kabul Baros daha gencti Torres'den ama Baros'un durumu Torres'e göre daha kötüydü mesela. Gomez de berbat durumdaydi gecen sezon Fiorentina'da, burada neler yapti gördük. Sen yeter ki dogru bir ortam yarat, adam akilli bir takim kur ve oyun oyna o zaman bu adamlar sana mutlaka fayda gösterir, ligimizin kat kat üstünde olan topcular bunlar.

34 yasindaki Eto'o yu da gördük bu sezon. Bizde olsaydi herhalde 30 gol falan atardi rahat, Antalya gibi berbat ötesi bir kadroda 20 gol üzeri atti adam. Eto'o yu cikart adamlar ligden düserdi o kadroyla.

Hocam bu iş tam olarak öyle de değil. Güzel dönüşleri görüp tutmayanlarda kafamızı kuma gömersek bu iş tutmaz. Rodallega da unknown bi ligte gol kralı olup geldi kral oldu ama La Liga kralı yokları oynadı.

Van Persie , Pandev falan yani oyuncunun stiliyle de alakalı biraz. Bizim şuan 32 yaşındaki Torres free diye 3.5 verip 2 sene sözleşme yapıcak şansımız yok

Adebayor'a dilenen adamlar Torres'e burun kıvırıyor.

Harbi komedi bizim forum.

ne torresi ne balosu anasını satim :D bu yönetimin alacağı en fazla rodelega felan olur akhisardan ki o bile zor ancak kazıklanarak alabilirler :D rüya görmeyin beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt